Bu tür erkekler muhakkak ki her kadının hayatından geçmiştir. Bu yazımızda sizlere bu tür erkelerin özelliklerini derledik. Umarız hayatınızda böyle erkeklere denk gelmezsiniz.

1.      İlk olarak kendilerine ilgiyi çekmeyi bir şekilde başarırlar. Bu konuda oldukça yetenekli oldukları kaçınılmaz bir gerçek.                                

2.       Kendilerini acındırmak en bilindik özellikleri ve silahlarıdır. Kendilerini acındırmayı çok iyi becerirler. Karşınızda süt dökmüş kedi gibi olurlar, kalbinize bir şekilde dokunmayı başarırlar.

Image

3.       Gösterdikleri aşırı ilginin karşılıklarını aldıkları an onlara U dönüşü görünür. Anında verdikleri ilgiliyi geri çekip ilgi manyağı davranışlar sergilemeye başlarlar.

4.       Verdiğiniz ilgi karşısında ilginç tavırlar sergilerler. Hele ki bu durum karşısında çaresizliğinizi görsünler, sonuna kadar kullanırlar. Sizi acıma moduna geçerler.

Image  

5.       Sizi ilgiye boğup, her gün halinizi hatırınızı soran adam aniden ortadan kaybolur. Verdiği ilginin i’sini bile görmek o saatten sonra pek mümkün olmaz.

6.       Birlikte vakit geçirmemişsiniz gibi davranışlar sergilemeye bayılırlar. Birlikte zaman geçirdiğinize ve böylesine bir insan için vakit harcadığınıza üzülür ve pişmanlık duyarsınız. Ancak unutmayın ki suç sizde değil, karaktersizlik bu erkeklerde.

Image

7.       Sizi suçlu hissettirmeye adeta bayılırlar. Suçlu duruşunuzdan haz duyarlar. Bunun yanı sıra karşınıza geçip ahkâm kesmeleri de cabası.

Ancak tüm bunların sonucunda ilgiyi çektiğiniz an tüm planları başa sarar ve bocalamaya başlarlar.  

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları