Rus tasarımcı İrina Sapronova tarafından hazırlanan çalışmalar inanılmaz güzelliğe sahip. Tasarım çalışmalarında öncelikli konu, işin öncesi ve işin sonrası şeklinde birçok detayı sevenleri ile paylaşıyor. Birbirinden alakasız, alıntı detayların nasıl bir bütünlük sağladığını bizlere yansıtıyor

Profesyonelce hazırlanan detaylara bazen fantastik hikayelere, bazen de doğ ve hayvanların içinde vahşi yaşama bile dönüşebiliyor. Rus tasarımcının birbirinden enteresan çalışmaları bir çok kişinin beğenisini kazanmış. Parçadan bütüne ulaşan bu uygulama için tasarımda üstün yetenek ve hayaller gerçeğe dönüyor.                                                         

Profesyonel Photoshop Tasarımı, görenleri kendine hayran bırakan bir esere bırakıyor. Sosyal medyanın gelişmesi ve bu tarz fotoğrafların artık profesyonel ellerde değerlendirilmesi sonucu, birçok kişide kendi fotoğraflarının tasarımını istiyor. Daha çok çocuk masumiyeti, doğa,hayvan gibi detayları kullanan tasarımcı, bambaşka tasarımlar ile karşımıza çıkıyor.                                                                                                               

Dünyanın En İyi Photoshop Tasarımcıları genel olarak Rusya`dan çıkıyor. Yapılan çalışmalarda seyrine doyulmayan tasarımlar, Irina Safronova tarafından yeniden oluşuyor. Eskisinden eser kalmayan fotoğraf, içerik ve konu açısından büyük bir değişime uğruyor. Her bir tasarımı ayrı bir hikaye taşıyor. Safronova, bir çok yerden bir çok detayı arayıp arşivliyor. İstediği detayı hemen tasarımına yansıtıyor. Bir atın üzerindeki kadın resmini bir anda siyah bir aslan üzerinde, üstünde farklı bir kıyafetle görebilirsiniz. Sürprizlerle dolu çalışmaları ve ayrıntılarını gösteren tasarımcı, herkes için ilgi çekici veilham kaynağı olmuştur. Photoshop kullanımı ile yapılmayacak hiç bir şeyk almıyor. Zengin görselliği, bir araya getiren bir formül ve hayal gücü ile ortaya muhteşem kareler çıkıyor.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları