Sabah erken saatlerde okula yahut işe gitmek adına daha gün aymadan yataktan ayrılmak zorunda olanlar bilir bu durumun zorluğunu. Sabah erken kalkmanın işkence olduğunu anlatan durumları sizler için derledik.

1.      Alarmı erteleme tuşu adeta çöker.

Image

Sabahları alarmı ertelemekten artık saat isyan eder.Sabahları adeta o ses kulağınızı tırmalar. Sizi çıldırma noktasına getirir.

2.      Sıcacık yatağı terk etmek sevgiliyi terketmekten daha zordur.

Image

Güzelim yatağınız da yorganın içinden çıkmak sıcacık yatağıterk etmek büyük bir ayrılık hikayesidir. Çekilse film olur derecesinde birdram yaşanır. Yatağı terk ederken o son bakış adeta iç burkucudur.

3.      Birde sabahları işe- okula geç kalma olayı var.Koştur koştur uyku sersemi evden çıkıp durağa yetişme telaşı adeta polisiyefilmlerini andırır. Yahut bir zombinin hikâyesi…

 Image

4.      Kahvaltı yapmak imkânsızdır.

 Image

Daha gözlerinizi açamazken bir de kahvaltımı? Kahvaltıyıyapmak adına büyük bir gayret gösterseniz de henüz hala ruhunuz uykuda olduğuiçin kahvaltı yapmak tam bir işkencedir.

5.      Öğlen saatlerine kadar adeta ayakta uyursunuz.

Image

Güne 7 de başlasanız da saat 11 i görmeden sabahınbaşladığını anlayamazsınız. Güne 7’ de başlamış olsanız dahi gün sizin için 11de başlar.

Ve her sabah aynı söz tekrar edilir. ‘’Bu gece erkenyatacağım ‘’ ancak bir sonra ki gün yine aynı stres sabahtan başlar. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları