Bir ortama girildiği vakit ilk onlar dikkati çeker. Ancak ne olursa olsun sevimli yahut komik olduklarından değil, son derece itici ve gereksiz olduklarından. Bu yazımızda girilen ortamda insanın sinirlerini zıplatan, nerden çıktı bu dedirten 5 tip derledik.

1.      Sürekli kendini öven insan tipi.

Ben, ben, ben… Tüm dünyanın kendi etrafında döndüğüne inanantiplerdir. Sürekli kendilerini övmeyi görev edinmiş bu tipler kimse tarafındansevilmez.

 2.      Kendini överken yanında ki arkadaşını yereninsan tipi.

Bu durum kendini övmenin bir tık üstüdür. Tahammülsınırlarını zorlarken nefret katsayısı da git gide artar.

3.      Parası ile saygınlık kazanmaya çalışan insantipi.

Masaya cüzdanını ve araba anahtarını yerleştirerek hattainsanın gözüne sokarak sohbet etmek bu tiplerde bir klişedir. Sürekli paradanbahseden bu tipler ‘’masayı donat’’ lafları ile ünlüdür. Alevli meyve tabaklarısürekli masalarındadır.

4.      Sinsi sinsi ortalığı karıştıran insan tipi.

Bir ortamda her şey mükemmel ilerken bu tipler yerindeduramaz. Herkesi birbirine düşürmeyi adeta görev edinmişlerdir. Süreklisinsilik yaparak ortamın tadını kaçırmaya bayılırlar.

5.      Hiçbir şeyden memnun olmayan insan tipi.

Bu insanlarla bir ortama gittiğiniz de rahat etme gibi birşansınız yoktur. Adeta arkadaşınızla değil de nefretçi bir şirinle sokağaçıkmış gibi hissedebilirsiniz. Memnuiyetsizliklerini dillerinden yüzlerinekadar yansıtmakta bir numaradırlar. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları