Sevgilinizi baştan çıkarmanın en iyi yollarından biri öpüşmekten geçer. Hem unutulmaz hem sevgilinizi etkilemeye yönelik bilmeniz gereken öpüşme teknikleri var. Sizler için sevgilinizi etkilemek için nasıl öpüşmeniz gerektiği hakkında ipuçları vereceğiz. Umarız faydasını görürsünüz.

Nefes Tazeleme

Image    

Sevgilinizle öpüşme öncesinde mutlaka temiz bir ağız ve nefes önemlidir. Vaktiniz varsa mutlaka dişlerinizi nane esanslı diş macunu ile temizleyin. Eğer vaktiniz yoksa o zaman bir bardak su içerek sakız çiğnemek kafi olacaktır.

Dudak Bakımı Yapmak

İki sevgili açısından da dudakların pürüzsüz ve yumuşak olması öpüşme zevkini bir kat daha arttırmakta. Her daim dudak bakımına özen göstermeli eğer çatlayan dudağınız varsa nemlendirici krem sürmenizde fayda var. 

Kendine Güven

Kendine güveni yüksek olan kişilerin enerjisi büyüleyici bir hal almakta, bu kişiler öpüşmekten zevk alarak karşısındakine de zevk vermektedir. Bu sebepten dolayı kendinizden en ufak bir şüphe duymadan öpüşmeye başlayın.

Dilinizi Kullanmayı Sona Bırakmak

Image

Sevgilinizi etkilemek için öpüşme esnasında dil kullanmak önemlidir önemli olmasına ama bu hamleyi sona saklamak gerekmekte. Sevgiliniz henüz size tam anlamıyla alışmamışken, öpüşme havasına kendini tam olarak hazırlayamamışken dilinizi partnerinizin ağzına sokmak doğru bir davranış değildir.

Nazik Biçimde Öperek Başlamak

Image

Sevgilinizi etkilemek için nazik bir şekilde öpüşmeye başlamak önemli bir husus. Dudaklarının kenarlarından başlamak sureti ile yavaştan ortalara gelin. Dudaklarınızı hafif olarak ıslattıktan sonra sevgilinizin ya da eşinizin dudakları arasına yerleştirin. Akabinde ise yumuşak hareketler ile dudaklarınızı oynatın.

Ses Çıkararak Öpüşmek

Öpüşmeyi daha ateşli bir duruma getirmek isterseniz, hafifolarak sesler ve iniltiler çıkararak öpüşmeye başlayın. Bunu yaparkenfilmlerdeki gibi abartı seslerden kaçınmakta fayda var. Unutmayın ki siz filmyıldızı değilsiniz; sevgiliniz ile öpüşüyorsunuz. Doğal davranın.

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları