Köşe bucak kaçmak isteyeceğimiz birçok değişik tip günlük hayatımızda etrafımızı sarabiliyor. Önceden önlem alarak zombi görmüşçesine kaçmanız gereken erkekleri sizler için derledik.

1.  Annesinin dizinin dibinden ayrılmayıp, sözünden çıkmayan Ana kuzusu Erkek Modeli

Image

Anneler hepimizin hayatında elbette önemli bir role sahiptir. Ancak bazı erkekler bu durumu abartarak tahammül edilemez bir boyuta ulaştırmaktadır. Bu durum karşısında koşarak uzaklaşmakta fayda var. Çünkü her sözleri annemdir ve bir kahve içmeye anne izni olmadan gitmeniz imkansızdır.Üçlü bir ilişki yaşamak istemiyor iseniz oradan hızla uzaklaşmakta fayda var.

2.  Ego olarak gezen Erkek Modeli

Image

Bu tip erkekler her şeyin kendi etrafında döndüğüne inanan tiplerdir. Dünyayı geçin uzayda ki sistemin bile kendileri adına çalıştığına inanırlar. Hızla uzaklaşmakta fayda var.

3.   Sürekli suçlayıcı tavırlar içinde olan Erkek Modeli

Image

Bir tartışmanın ardından dillerine pelesenk olan ‘’senin yüzünden’’lafı bu erkeklerin en vazgeçilmez repliğidir. Olmadık bir yerde, sizle alakası olmayan bir olay dahi sizin yüzünüzden olabilir. Aman dikkat! Koşarak arkamıza bakmadan kaçıyoruz…

4.  Maçolukta mastır yapan Erkek Modeli

Image

Maço olmayı abartıp kendini külhanbeyi hisseden, ancak cürümü kadar yer yakan erkek modelidir. Eyt diye başladıkları haykırışlar anlamsız bir amannn’a döner ve yandıkları gibi küllerini görebilirsiniz.Gördüğünüz yerde kendilerini 5 metreden belli etme özellikleri vardır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları