2017 ilkbahar ve yaz modası çizgileri, geçmişten esinlenmiş ve geleceğe ışık tutan maskülen ile feminen havanın, kırmızı ve pembe renklerinin yarışını izleyeceğiz.

Kırmızının Alev Alev Sesi       

Image    

Bu yazkırmızı ortalığı feci yakacak. Bu sezonda kullanılan ateşin simgesi kırmızıiçin podyumlar kırmızının alev alev sesini daha canlı ve yürekten duyacaklar.                   

Kadınları Daha Sağlam Yere Bastıracak Çizgiler                                                              

Geniş omurların, kalıplara yansıması ile 2017 ilkbahar yaz koleksiyonları, kadınların hayata daha sağlam bastıkları imajını sergileyecek. Yeni sezonun popüler kadını daha zirveye ulaştıracak ünlü markalar; Prada, Celine, Alexander Wang,Giambattista Valli, Versus Versace podyumları, daha sıcak havada trend yakalayan büstiyerler kullanacak.        

Sporun Modası Hiç Bitmez     

Image                                                                                  ,

Sporcu kadının daha çekici ve etkileyici olacağı;yeni sezon trendleri, atletik parçalar ve gösterişli aksesuarlar ile desteklenecek.      

           

Her HavayaHer Koşula Uygun                                                                                                              

Bu yıl koleksiyon seçiminde temkinli bir tasarımgözler önüne geliyor. Her an değişecek hava için bu sezon hem içeride, hem dedışarıda rahat kullanım sağlıyor. Havaların bir soğuk bir sıcak geçmesi, dahatedbirli kollar ve daha uzun midi boy kıyafetler, sahnede yerini alıyor.                                                                                                                                                                         

80`lerin Güzel Ruhu İle Işıl Işıl Bir Gösteriş Hakim 

                                        

2017 ilkbahar yaz sezonun yüzü, dönemsel eski ama ışıltılı ve gösterişli olacak. Referans yıl ise 80`ler. Eski zamanlara yolculuktan günümüze ışınlanmış kadının, boyutlar arası yolculuğu niteliğinde,tasarımlar bir o kadar rahat ve şık.                                                                        

2017 Sezon Renkleri         

Image            

Pembenin hakimiyetinde alev kırmızısı bu sezonun en gözde renkleri olacak. Bunların dışında siyah ve beyaz büstiyerler ve rengarenk spor tasarımlar da büyülüyor. İlkbahar ve yaz koleksiyonları her ancanlı ve her havaya uygun çizgiler taşıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları