Uzun saça sahip olan kadınlar çoğu erkeğe seksi gelebilir ama sizler bir de uzun sahip saçları olan kadınların neler çektiklerine bir bakın. Kadınlar açısında uzun saça sahip olmak seksi bir özellik olsa bile kimseler uzun saça sahip olan kadınların neler çektiklerini asla bilemez. İşte uzun saçlı kadınların sıkıntılı 10 durumu.

Uzun saça tarak dayanmaz

Image

Uzun saçlara sahip kadınlar diğer hemcinslerine göre banyodadaha fazla süre vakit harcamakta. Bunun en önemli nedeni birbirine dolanmışolan saçlar tabi ki. Bu hengamenin içerisinde bu işin içinden çıkmak içinkullanmakta oldukları tarakların devamlı kırılması da cabası.

Kurtarıcı Olarak Saçları Topuz Yapmak

Image

Dikkat etmişsinizdir mutlaka uzun saçlara sahip olan kadınlar zor durumda kaldıkları zaman saçlarını topuz yaparlar.

Her tarafa takılan saç telleri

Kadınlarda uzun saçların yaşatmış olduğu en önemlisorunlardan biri de saç tellerinin asla yerinde durmayıp her tarafa sıkışması.Güneş gözlükleri, emniyet kemeri ve saç tokası bunlara sadece birkaç örnek…

Rüzgarlı havalar başa bela

Image

Uzun saçlı kadınların problemleri arasında rüzgarlı havalar gelmektedir. Hem saçları birbirine sokan hem de ruj sürdüğüne pişman ettiren rüzgarlar.

Birini öpmeye yeltenmek

Uzun saçlara sahip bir kadın dışarıda sevdiği bir erkek arkadaşınıöper. Burada ilk bakıldığında bir sıkıntı yok ama asıl sıkıntı erkek eğersakallı ise başlamakta. Eğer kadın erkek arkadaşını sağ yanağından öpüp solyanağına geçene kadar uzun saçlar erkeğin sakalına karışmaya başlıyor.

Yemeğe giren saç telleri

Uzun saça sahip kadınlar açısından yemek yerken özellikle desulu yemekleri saçlar mutlaka yemeğin içerisine girmekte.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları