Yalan son derece kötü bir durum olsa da, karşımızda ki insanın bazen iyi hissetmesi adına beyaz yalanlara başvurabiliriz. Bununla birlikte moral vermek açısından toz pembe yalanlarda hayatımızda kimi zaman karşımıza çıkar. Bu yazımızda sizlere kadınların birbirine söylediği toz pembe yalanları derledik.

1.      Fotoğrafı gösterilen ve karşılaştırılması istenen bir durum karşısında ‘’ Saçmalama tabi ki sen daha güzelsin’’ yalanı.

2.      ‘’ Hazır mısın’’ sorusu karşısında ‘’ 5 dakikaya hazırım’’ yalanı. Bir kadın 5 dakikaya hazırım diyorsa en az yarım saat var demektir.

3.      ‘’Sence kilo almış mıyım ‘’ sorusu karşısında ‘’aynı duruyorsun hiç ama hiç değişmemişsin, hatta kilo mu verdin acaba sen ‘’yalanı.

4.      ‘’ Fotoğrafta nasıl çıkmışım’’ sorusu karşısında‘’ Çok güzel çıkmışsın en az 100 like alır ‘’ yalanı. Bu durum genellikle karşı tarafın iyi çıktığı durumda arkadaşı yakarken kullanılan en bilindik yalan türüdür.

Image

5.      Değişik bir tarz oluşturulduğunda ‘’ Nasıl olmuşum ‘’ sorusu karşısında ‘’ Mükemmel, yeni tarzınla harikalar yaratacaksın‘’ yalanı. Aslında verilen emek karşısında, karşı tarafın kendini kötü hissetmemesi adına söylenen son derece tozpembe bir yalan diyebiliriz.

Image

Ancak her şeye rağmen yalan yalandır. Toz pembesi ve beyazı olmaz. Güzel bir arkadaşlık adına, dostunuzun kalbini kırmamak adına arkadaşlığınız zaman içinde bu toz pembe yalanlar yüzünden tehlikeye girebilir. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları