Kadınlar hakkında herkes her şeyi bildiğini sanıyor. Bir araya geldiklerinde dedikodu yapıyorlar, alışveriş yapmaya bayılıyorlar, hepsi yüreğinde gerçek bir anne taşıyor gibi gibi… Oysa kadın dünyasının da gizli muhabbetleri vardır. İşte kadınların o gizli sırları.

1-Cinsellikten Erkekler Kadar Sık Konuşuyorlar

Image

Cinsel hayatın nasıl gittiğiyle ilgili sadece erkekler kendi aralarında konuşurlarmış gibi gelir. Oysa kadınlar bu konuda belki de erkeklerden çok daha fazla konuşurlar. Üstelik bu muhabbet sadece skorla da sınırlı değildir.

2- Size Karşı Sandığınız Kadar Hassas Değiller

Image

Kadına yüklenen görevlerden biri de daima şefkatli olması gerekliliğidir. Bu nedenle sevgililerine karşı aşırı hassas gibi davranmayı görev bilirler. Ancak bunun %50’si görev icabı olmakta.

3-Anlamsız Bir Havada Pantolon Giyiniyorlarsa

Image

Kadınlar ideal dünyada hep full makyaj, alımlı ve bir o kadar da seksi dolaşmalı gibi bir algı var. Üstelik kendileri de buna inandığından her zaman pırıl pırıl olmaya çalışırlar. Ancak eğer bir kadını sıcak bir havada ya da gereksiz bir yerde uzun bir pantolonla görürseniz bilin ki gerekli bakımı yapamamış ve tüylerini alamamış demektir.

4-Kadınlar Da Sıkı Çapkındır

Image

Çapkınlık erkeklere özgü bir şeymiş gibi bir algı vardır.Oysa kadınlar da erkekler kadar çapkındır ve bunun muhabbetini döndürmeyi de çok iyi yaparlar. Bir dolu kadının olduğu bir ortama yakışıklı bir erkek girdiğinde baştan aşağıya süzerler.

5-Bir Araya Geldiklerinde Sadece Dedikodu Yapmıyorlar

Image

Kadınlar bir araya geldiklerinde makyaj, alışveriş ve onun bunun dedikodusu gibi boş konularda konuştukları sanılır. Oysa kadınların sohbet skalası Mars’ta bulunan sudan hayatın anlamına kadar oldukça geniştir. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları