Evlilik ya da sevgili kadınların ayrılık kararları zorlu geçse de ayrılmadan önce verdikleri tepkiler ile erkeklere birçok sinyal veriyor ve hissettiriyorlar. Kadınlar ayrılıklarına yakın dönemde sözle ifade etmek yerine ifade edeceklerini duygusal mesajlar ile karşısındakinin anlamasını bekler.

 Ayrılmak İsteyen Kadınların Davranışları Nelerdir?                                                            

1-     Kadınlar yeni imaj olarak söyledikleri değişimlerini aslında ayrılıkmesajı taşıdığını kimseye ifade etmezler. Önce o canlı, sevdiği ipek saçlarkesilir, sonra alışverişe çıkılır.                  

2-     Her zaman tetikte bütün aramalarınızı yanıtlayan kadın, son zamanlarda telefonları duymaz, geri aramaz, ilgisizleşir. Ola ki açtı telefonu bin birtane yalan söyler, duymadım, alış verişteydim, kuaföre gittim gibi bahanebahane...                                                             

3-     "Ne zamandır görüşmüyoruz buluşalım?" sorularına"hastayım, yorgunum, işim var" gibi cevaplarla ertelemesi de ayrılıkçanlarının çalmasına neden olmaktadır.                 

4-      Eskiden sürekli eleştiren, tripatan o sevgili ya da eş gider yerine hiç eleştirmeyen, dırdırı bırakmışsessizlik gelir.                                                                                                                             

5-      Sen ağzında kuş tut ama yine debir kusur bulup kavga çıkarmayı başarır. Bu da biz anlaşamıyoruz konusunda birön projedir.                                                                                           

6-      Her sözünüze surat asar, mutsuz tavırlar, bitse de gitsek modunda, birlikte vakit geçirmek istemez.      

  Image                        Image          

               

Genel İfadeleri İle Kadınların İzlediği Yöntemler                                                         

Gerginlik:Anlam verilemeyen kavgalar ile yolunda gitmeyen ilişkinin gözden geçilmesi gerektiğini ifade eder. Bazen de gerginlik ile biraz zaman verelim konusu açılır.  Gereksiz ve anlamsız sinir halleri görüldüğü için konuşmanız mümkün olmaz. O hep haklıdır. Vurdum duymaz ve ilgisiz davranışlar: Sürekli olarak işi ve yoğunluğu nedeni ile sizinle ilgilenmez. İlgi istediğinizde kavga çıkarır. Sonuçta onu yine sinirlendirmiş olursunuz. İlişkiniz boyuna ilgili, alakalı biri iken birden değişmesi de ayrılık habercisidir. Bunların dışında sevdiği halde ayrılmayı düşünen kadınlarda fiziksel değişimler görülür. Yani başta verdiğimiz örnek gibi saçların kesilmesi, yeni kıyafetler, farklı giyim ve görünüş üzerine aslında büyük bir üzüntü içinde olduğunu ama evliliğinde ya da yaşadığı ilişkiden kopmak üzere olduğunun mesajlarını sergiler. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları