Erkeklerin genel sorunları arasında yer alan saç dökülmeleri stres, jöle kullanmak gibi durumlar yüzünden dökülebilmektedir. Bu haber saçları dökülenlerin hangi yöntemleri kullanarak eski saçlarına kavuştuğunu anlatmaktadır. İyi okumalar.

Yakışıklıyım Ama Saçlarım Dökülüyor                                        

Herkesin başına gelen durumlardan biri ilerde kel olma riski ve benim bunu farketmem, kısa zamanda gerçekleşmedi. Saçlarım kullandığım ürünler nedeni ile döküldüğüne kanaat getirdiğim için birkaç ay hiç umurumda bile olmadı. Hiç dökülmeyen saçlar birden bire tutam tutam dökülmeler başlamıştı. Jöle, saç spreyini bir süre bıraktım fakat hala dökülüyorlardı. Yakışıklıyım ama kel olma fikri beni birçok formüle sürükledi.  

Image

Kel Olmamak İçin Ürettiğim Formüller                                                      

İlk iş herkes gibi doktora gitmek oldu. Verdiği haplar, vitaminler, saç losyonları bir süre beni idare etti ama hepsi bitti sonuç yine hüsran. Dökülmeler yavaşladı ama sorun çözülmedi. Benim en kıymetli hazinem o gür saçlarımdı. Saç yüzünden bir dönem depresyona girdim. İkinci işim araştırma geliştirme formülleri oldu. İnternette bulduğum dökülme karşıtı tedavi yöntemlerini uyguladım o da çare olmadı. Üçüncü işim arkadaşlarıma danışmak oldu. Özellikle kız arkadaşlarım, çünkü o güzel uzun saçlar nasıl oluyor öyle kalıyor. Bana bir sürü tarif verdiler. Bir erkek o tarifleri uygular mı? Uygular ama sürekli yapmaz. Bana daha kestirme bir formül lazımdı. Kısa sürede beni eski ben yapacaktı. Sonra yine araştırırken saç çıkarma losyonu ürünü gördüm. Hemen aldım ve denedim.         

 Image                                                                                                                                                                                                                                          Losyon Kullandıktan Sonra Saçlarım                                                                                           

Saç dökülmesi bir haftada durdu.İnanılmaz bir şeydi bu. İkinci hafta sonunda saçların canlandı ve minik minik üstelik birçok bayanda kullanmış. Onlar iki ay gibi bir sürede eski saçları yeniden kavuşmuşlar. Süreler belki herkese göre değişir fakat önerdiğim konu, saçlarınıza iyi bakın. Strestten uzak durun. Sigarayı bırakın ve hayatınızın kıymetini bilin.                                                                                                                                                     

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları