Sevgiliniz ile çözümsüz kaldığınız sorunlar da kavga etmiş olabilir hatta birbirinize kırılmış olabilirsiniz. Öncelikle aradaki sorun ciddi değilse, bir bakış ve gülücük bile barışma yolunda bir adım olacaktır. Eski sevgili ile barışmak, dost olarak barışmak veya yeni tartışma sonrası barışmak birbirinden farklı durumlardır. Sevgiliniz sizinle küstü ve konuşmuyor ise, sizlere barışma yolları hakkında birkaç bilgi vereceğiz.

1- Bazen en sevdiğimiz kişiyi istemeden kırabilir, nedensiz tartışabiliriz. Kadın veya erkek olun fark etmez, özür dilemek bir erdemdir ve kendinizi ona karşı mahcup hissederek, dilenen bir özür karşısında sevgiliniz size kayıtsız kalmayacaktır.Sevgilinizi siz daha iyi tanıyorsunuz ve onun nelerden hoşlandığını biliyorsunuz. Onun tepkilerine ve hoşlanacağı türden yaklaşımlarla, hoş bir gün geçirirken, özür dileğinizi sunabilirsiniz.           

2- Arayabiraz zaman koyarak, sevgilinizin öfkesinin yatışmasını bekleyin. Kendiniziaffettirmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Barış isterken kırıcı olmadan,dikkatli bir şekilde özür dilemelisiniz. "Sen böyle yaptın, ben böyledavrandım" gibi kıyaslamalara girmekten sakının.            

3- Ona jestler yapın, onu düşündüğünüzü, sevdiğinizi gösteren bir etkinlik düzenleyebilirsiniz. Örneğin en sevdiği yemeğe yapabilirsiniz. Ufak ve minik hediyeler de alabilir, ona özel bir gün hazırlayabilirsiniz.                                                                                             

4-Sevgiliniz gerçekten çok kırılmış ve ayrılmak istediğini söylüyor ise sevgilinizi anlayışla karşılayın ve onu soru yağmuruna tutmadan, olgunca kabullenin. Eğer sizi seviyor ise zaten geri arayacak ve pişman olduğunu söyleyecektir. Sizin bu tarz davranışınız onun geri dönüşünde etkili olacaktır. Kesin bir ayrılık, büyük yalan veya aldatma söz konusu olmadığı durumlar da pişmanlığınızı belirten güzel bir özür sizin için yeterli olacaktır. Onu ikna etmenin yolu, bu tarz hatalardan dersalmak ve tekrar etmemektir. Sevgilinize sunacağınız hediye, özrü yemeği,öpücük, sevgi dolu davranmak sorunları çözecektir.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları