Evet hayat beklemiyor, 1 saniyesini dahi durduramadığımız bu hayatta en değerli hazinemiz gençlik. Gençliğiniz hala elinizde iken, bu yılların değerini bilin ve gençlik hala sizinle iken harekete geçin.

1.      Güzel, sonsuz manzaraya sahip bir yerde güneşindoğuşuna şahit olun. Bunun tadına vardığınızda vazgeçemeyeceksiniz. Güneşiselamlayın!

2.      Yeni yerler keşfedin. Tüm ömrünüzü bir şehirdegeçirmeyin. Cesaret edin ve hiç bilmediğiniz yerlere seyahat ederek dünyayıkeşfedin.

3.      Mutlakla bir spor dalı ile uğraşın, bu ister susporları olsun isterseniz farklı bir dal. Spor ile özgürlüğü tadın ve hayatıntadını çıkarın.

4.      Eğer bir korkunuz var ise onu yenmek adınakorkunuzun üzerine gidin. Yükseklikten mi korkuyorsunuz alın paraşütü işekoyulun. Hayat geç kalmayı affetmiyor.

5.      Bir hayvan sahiplenin. Dilsizlerin dili olun,onun sadakatinden ders çıkarın.

6.      Turlara katılın. İster bisiklet turu olsunisterse karavan turu olsun. Farklı yaşamları tadın. Bir yere ulaşmanın heyecanınıtadın ve emeğin farkına varın.

7.      Yeni şeyler deneyin, sıradanlaşmayın. Sıradanlıksizi köreltir ve hayatın tadına varmanızı engeller.

8.      Sevdiğiniz bir insan var ise onunla birliktehayatı paylaşın. Aşkın, sevginin tadına varın. Birlikte yeni yerler keşfedin,çılgınca şeyler deneyin.

9.      En az bir enstrüman öğrenin. İleri ki dönemlerdeyanınıza kalacak en büyük kar budur .  

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları