Alışveriş yapmayı hepimiz çok severiz. Yeni kıyafetler ya da ayakkabılar alarak kendini mutlu hissedenlerin sayısı hiç de az değil. Alışveriş konusunda doğru strateji yaparak daha az para harcayarak da şık görünebilme olanağına sahipsiniz. Az para harcayarak şık görünmenin yolları hakkında bilgiler.

Öncelikle Neye İhtiyacınız Olduğunu Belirleyin

Her sezonda giyim dolabınıza bir göz atarak neye ihtiyacınızolduğunu belirlemeniz gereksiz alışveriş yapmanızı da engellemektedir. Geçekanlamda neye ihtiyacınızın olduğunu belirlemek sureti ile bu ürünleri not almakve ihtiyacınızın dışarısına çıkmamaya özen gösterin.

Klasik Parçalara Yatırım Yapın

Hem klasik hem de kaliteli parçalar olarak bilinen siyah stiletto, trençkot ve beyaz gömleklere yatırım yaparken bütçeniz içerisinde en kaliteli olanı seçmenizde fayda var. Bu tür parçalarla sınırsız kombin seçeneğine sahip olacağınızdan alışveriş döneminde bu klasik parçalara ve klasik renklere yönelin.

Outlet’lere Bir Göz Atın

Image

Outlet mağazaları bir önceki sezon ürünlerini daha uygun bir fiyata bulabileceğiniz mekanlardır. Sezon alışverişlerinde bu yerlere bir göz atmak faydalı olabilir.

İkinci El Ürün Satan Sitelere Bakmak

Image

Son dönemlerin alışveriş trendi kültürü olan ikinci el ürün satmakta olan siteler mutlaka göz atmanızda yarar var. Az kullanılan ürünleri rahat bir biçimde yaklaşık üçte bir fiyatına bulabileceğiniz sitelerde pazarlık olanağınız da bulunmaktadır.

İndirim Sezonunu Es Geçmeyin

Image

İndirimlerin artık sezon ortasında yapıldığını düşünürsek sezon başlama döneminde alışveriş yapmak yerine beğendiğiniz ürünü indirim zamanında satın almak hem bütçenize yardımcı olur hem de akıllıca bir davranış olur.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları