Eğer ki sizde masmavi denizi olan bir ilde yaşıyorsanız ve hafta sonları gerek ailenizle gerek arkadaşlarınızla sahile gidip vakit geçiriyorsanız size birkaç önerimiz var. Siz siz olun ki hava yağmurlu ya da soğuk gibi bahanelerle deniz kenarında yaptığınız planınızı sakın bozmayın.

Özellikle kış aylarında sahillerin sessizliğini huzura çevirmek ve dalgaların hırçın sesini dinlemek eminim ki size iyi gelecektir.

1-İlk olarak montlarınızı giyip soğuk da olsa deniz kenarında sucuk ekmek yemeyi öneriyorum. Tadı damağınızda nefis bir öğle yemeği konsepti yaratabilirsiniz.

Image

2-Kimi sahil kesimlerinde mevcut olan bisiklet yollarını kullanarak bisiklet sürebilir ya da sabahları koşuya çıkabilirsiniz. 

Image

3-Ailenizle beraber piknik yapabilir çocuklarınızla çeşitli oyunlar oynayarak hafta sonunuzu değerlendirebilirsiniz. Arabanızın arkasına koyduğunuz tahta tabureleriniz ve en yakın dostunuzla beraber yola çıkabilir ve deniz kenarında onunla birkaç el tavla oynayabilirsiniz. 

4-Denize karşı kola çekirdek yaparak arkadaş grubunuzla keyifli dakikalar yaratabilirsiniz. 

5-Rüzgarın olmadığı havalarda ise yine yakın çevrenizle beraber bir voleybol maçı yapabilir sonucunu ise balık ekmek yiyerek kutlayabilirsiniz. Yalnız bile olsanız emin olun ki huzurun mevcut olduğu deniz ve onun rahatlatıcı mavisi sizi yeterince mutlu edecek ve tüm haftanın yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacaktır.

Image

Unutmayın hafta sonu ne yapacağım diye düşünmektense ya da evde sıkılarak geçirmektense imkanlarınız doğrultusun da bu önerilerimizi yapabilirsiniz. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları