Kışın kasvetli havasının son bulması ile artık bahar iyiden iyiye kendini hissettirdi. Ancak kıştan çıkan bünyemiz ne yazık ki bir yorgunluğa kapıldı gidiyor. Bahar yorgunluğunu üzerinizden çekip atmanız için size fikirler derledik, keyifli okumalar…

1.      Dışarı çıkın.

Image

Bu dönem içinde temiz hava almak son derece önemlidir. Dört duvar arasına kapanmayın. Dışarı çıkın ve bol bol hava alın. Güneşin ve baharın tadını çıkarın. Güzel hava bahar yorgunluğunu söküp atacak hem psikolojik hemde fizyolojik olarak size oldukça iyi gelecektir.

2.      Bu dönem içinde farklı geziler düzenleyin.

Bir cafe de saatlerce oturmak son derece sıkıcı olabilir bu havalarda. Havanın hafif ısınması ile birlikte de deniz sezonu açılmadığına göre, tarihi yerleri gezmenin tam vakti! Kendinizi dışarı atın ve tarihi mekanları gezmenin tadını çıkarın.

3.      Doğa yürüyüşleri yapın.

Image

Baharın gelmesi ile birlikte doğa büyük bir uyanış içerisine girer. İşte tam da bu zamanda doğa yürüyüşleri yapmanın tam vakti! Ormanın derinliklerine doğru temiz havayı soluyun.

4.      Bahar aylarında ki konserleri kaçırmayın.

Bu aylarda sıkça yapılan konserler katılın. Kışın kasvetli ve yorucu enerjisini vücuttan atarak yaz ayına kendinizi hazırlayın.

5.      Hiç ama hiç bilmediğin bir şehrin sokaklarında kaybol!

Güzel bir gezi için en iyi vakit bahar ayıdır. Al çantanı bilmediğin bir şehri keşfe 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları