Genç kızların hayali beyaz gelinlikler içinde olmak ve mutlu bir şekilde dünya evine girmektir. Hayalinde oluşan gelinlik modeline vücudunda şekil bozukluğu olan ya da fazla kilolar sebebi ile sahip olamayan gelin adaylarının moralini bozmaya yeterde artar bile.

Gelin diyeti, tamamıyla sonuca odaklanılan ve düğün gününegöre genel olarak dar bir zaman içerisinde yapılan diyet olarak tanımlanmaktadır.

Image

Gelin adaylarının düğün zamanına gelmeden fazla kilolarındankurtulmak amacı ile yaptıkları gelin diyetinde en çok dikkat edilmesi gerekenhusus sağlıklarının bozulmamasıdır. Gelin adaylarının bu süreç içerisindeyaşamış oldukları stres beslenme alışkanlıklarını da olumsuz yöndeetkilemektedir. Kadınlar açısından iyi bir beslenme programı ve egzersizle birayda ortalama dört kilo vermeleri uzmanlar tarafından uygun görülmektedir. Buplanı yaptığınız zaman düğün gününe kadar sağlıklı bir şekilde yirmi kiloyakadar verilmesi mümkün olabilmektedir. Bu dönem içerisinde sağlıklı yiyeceklertüketmek önemlidir. Yapılan en önemli hatalardan biri de zayıflamak uğruna açkalmak ve yanlış beslenmektir. Genellikle dar zamanda kilo vermek içinuygulanan gelin diyetini plan ve program çerçevesinde uygulamak daha sağlıklıbir yöntemdir.

Image

Düğün hazırlıkları döneminde gelin adaylarının günlükmineral ve vitamin dengesini koruması önemlidir. Diğer taraftan bu dar zamaniçerisinde gelin diyetini uygulamak sağlık sorunlarına sebep olabilmektedir.Gelin adaylarının mutlaka vücutta ödem oluşmasını ve enerji düşmesine maniolacak beslenme programı uygulamalarında yarar bulunmaktadır.  

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları