Tarihi yapısı, doğal güzellikleri sıcacık yaz akşamları medeni zihniyetiyle ülkemizin vazgeçilmez bölgesidir Ege. Şirin köylerinden tutunda şehir merkezlerinin temposuna kadar her geleni içine çeker. Ziyarete gelen insanlar tekrar geriye dönmek istemez. Birçok gencimizin okullarını bitirdikten sonra hayallerini yaşamak istediği şehirlerin birleşimidir Ege.

Günümüzde şehirleşme ile beraber benliklerini kaybeden nice şehirlere rağmen hem gelişen hem de değerlerini kaybetmeyen şehirleri barındırır Ege. İzmir buradadır. Bodrum, Muğla, Marmaris gibi birçok tatil şehrini içinde barındırır. Eğlencelidir, sıcaktır, samimi ve olduğu gibidir insanı. Dışarıdan gelenleri şaşırtır mütevazı insanları. Kimse kimseye hesap sormaz buralarda. Tarihin muazzam kalıntılarını korur. Dünyanın her yerinden ziyaretçileri vardır. Dört gözle beklenen festivalleri, şenlikleri… Doğası vardır kendinizi kaybedene dek gezeceğiniz, dağları her birinde anlam yüklü. Bir nedeni ise iş vardır. Sanayileşmiş şehirlerinde nice insanlara iş imkanı sunan ve onlara umut kapısı olan. Gençlerimize en kaliteli eğitimi, veren onları geleceğe hazırlayan üniversiteleri vardır. 

Image   Image

Image

Kadınına sahip çıkar ege asla hor görmez. Haklarını savunur. Medeni seviyededir ege. Kimse kimsenin inancını sorgulamaz, kimse kimsenin hayatını sorgulamaz. Havası temizdir sabahları huzurludur. Geçmişini unutmaz ege. Evlerinize manzara olan masmavi denizi vardır. Bilim, sanat, teknoloji barındıran merkezleri. Ziyaret edilesi nice güzellikte yerleri.

Ve daha sayılamayacak kadar çok neden var. Ege özgürlüktür, Ege sevgidir, Ege hayattır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları