Bazı zamanlarda gün boyu devam eden ve ilaç kullanmak zorunda bırakan başağrısını ilaçlar kullanmadan da hafifletmek ya da yok etmek mümkün olmaktadır. İşte o yöntemler.

Image

Başağrısını hafifletmek için nane mucizevi bir bitkidir.Yatıştırıcı etkiye sahip olan nane çayın içerisine atıldığı zaman rahatlamanızısağlamaktadır. Başağrılarının altında yatan bir diğer neden sıvı eksikliğidir.Günde 1,5 ila 3 litre arasında su tüketmek bu sorunun oluşmasına engelolmaktadır. Günde bir fincan şekersiz kahve tüketmek kan dolaşımınıhızlandırmakta, ağrıların hafiflemesine yardımcı olmaktadır. Tam tahıl vebaklagillerde bulunan magnezyum ürünlerini yemeniz baş ağrısına iyigelmektedir. Magnezyum sinirleri yatıştırmakta ve kasları gevşetmektedir.

Image

Başağrısını geçirmek için yapılacak bir diğer yöntem ise,sodalı ayran tüketmektir. Bardağın üçte ikisine ayran, kalan kısmına da sodakatarak karıştırın ve için. Bu yöntemi deneyenler bu yöntemden memnun. Gündesadece üç dakika boyunca boyun egzersizi yapmak başağrısına iyi gelmektedir. Buegzersizi başınızı soldan sağa, sağdan sola, yukardan aşağı çevirmek sureti ileyapabilirsiniz.    

Image

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları