Yaz dolabınızın bu soruların karşılığı olabilecek parçaları neler olmalı gelin birlikte bakalım.

Image

Küçük beyaz elbise

Kışın küçük siyah elbiselerinin yerini yazın küçük beyaz elbiseler alıyor. Birçok şekilde kombinleyip, akşam yemeğinde gündüz alış verişine birçok yerde giyebileceğiniz küçük beyaz elbise yaz dolabında başköşede durması gereken en önemli parçalardan biri. Onun giy ve çık, atikliğine kimse yaklaşamaz.

Bir yaz dolabında mutlaka olması gereken 6 parça

Terlik sandaletler

Beyaz bir elbisenin de, kot ve tişörtün de altına giyildiğinde aynı şıklığı veren terlik sandaletler bu sene altın çağını yaşıyor. Her türlü kombini rahat ama bir o kadar zarif bir çizgiye taşımayı başaran bu sandaletlerden bir hatta birkaç adet mutlaka edinmelisiniz. 

Bir yaz dolabında mutlaka olması gereken 6 parça

Kesilmiş kot

Bileklerin açıkta kalmasıyla gerçek bir yaz parçasına dönüşen kot pantolonlar her yaz dolabında hayat kurtarmak için beklemeli. Altına isterseniz topuklu ayakkabı giyin, dilerseniz de düz bir sandaletle sade bir şıklığın peşinde koşun. Her türlü gündüzünden gecesine sizi yarı yolda bırakmayacak bir tercih olacaktır.

Image

Askılı ipek bluz

Bir kadının tenine ve güzelliğine en çok yakışan kumaş şüphesiz ipektir. Üzerinde bir de incecik askılar eklendiğinde seksiliği adeta tavan yapar. Blazer ceketin içinde de kot pantolonun üstünde de seksapelinden gram kaybetmeyen bu parça yaz dolabının starıdır.

Image

Beyaz gömlek

Yazın en basit ve stilin en yalın halidir beyaz gömlekler. Yüksek belli bir kot pantolonla ve birkaç aksesuarla sizi her yere götürebilir. Tüm gün büyük bir gönül rahatlığıyla sizi ortamlardan ortamlara taşıyacak beyaz gömleklere dolabınızda iyi bir yer açın.

Image

Tarz bir kalem etek

Kalem eteklerin ne kadar seksi durduğunu anlatmaya gerek yok. Yaz akşamlarında davetlerin ve arkadaş buluşmalarının şık, zarif ama bir o kadar da sade parçalarından biri olan kalem etekler yaz dolabınızda mutlaka olmalı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları