Kadınları etkilemek pek tabi zordur erkekler için. Durum böyle olunca da her erkek kadını etkilemek adına ipucu arar. Bu yazımızda kadınları etkileyen ve kendinden geçiren erkeklerin özelliklerini, hareketlerini, davranışlarını derledik. Keyifli okumalar.

1.      Bir erkeğin en güzel yeri kahverengi gözleri değil, köprücük kemiğidir.

Image

Eğer çukur yapıda köprücük kemiklerine sahipseniz şanslısınız demektir. Çünkü köprücük kemiği bir erkeği hem karizmatik hem de çekici yapar. Ama nasıl olur diyenler için bir araştırma yaptık ve kadınların %85 i köprücük kemiklerine aşık ♥

2.      Hafif çap bir gülüş

Image

Şöyle içten ve yandan bir gülüş tüm kadınları cezp eden ve kendinden geçiren bir özelliktir. Beyler ayna karşısına geçip birkaç defa deneme yapmakta fayda var.

3.      Baklava dilimleri

Image

Baklava dilimi derken bildiğimiz Antep baklavasından bahsetmiyoruz, konumuz karın kasları! Evet onları yapmak çok zor olsa da kadınların oldukça ilgisini çeken bir konu. Eğer bir kadının ilgisini çekmek ve onu kendinden geçirmek istiyorsanız başlayın spora azmin sonu baklava!

4.      Cool tavırlar

Image

Bir ortama girdiği vakit bu tür erkeklertüm dikkati üzerine çeker. Etrafınıza aç aç bakarak hareket etmek yerine kendihalinde takılmanız sizin için büyük bir artı. Böyle bir tavırla kızlarınpeşinden koşmanıza gerek kalmaz. Çünkü hepsi etrafında toplanacaktır. Bu arada bakımlı olmakta şart tabi J

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları