Zaman su gibi akıp geçiyor. Kendinizi otuzlu yaşlarda hissederken birden bir bakmışsınız ki kırklı yaşlara adım atılmış bile. Sizler için kırklı yaşlarda olduğunuzu farkına varmanızı sağlayacak kulağınıza o an fısıldayan şeylerden bahsedeceğiz. Keyifli okumalar.

1-Bir Hobi Canavarı Olmaya Başlarsınız

Eskiden boş zamanlar sizin canınızı sıkmaz tam tersine daha fazla uyumak ya da bir şeyler dinleyip, izlemek için ekstra vakit sayılırdı.Ancak şimdilerde boş zamanlarınız size batmaya başladı. Seramik mi yapsam, makrome mi örsem diye düşünüyorsunuz. Otuz beş yolun yarısı derken birden hoşgeldin 40’lı yaşlar oluverir.

2-Yaşınızı Söylediğinizde Bir An Boşluk Oluyor

Minyon bir tipsiniz bu nedenle şimdiye kadar yaşınızı söylediğiniz de en fazla ‘aa hiç de göstermiyorsun gerçekten, en fazla 30’derlerdi. Şimdiler de yaşınızı söylediğiniz de, sadece sizin fark ettiğiniz,böyle saniyenin milyonda biri kadar bir sessizlik oluyor. Çünkü insanlar da ne ara bu kadar yaş aldığınızın farkında değil.

3-Bazı Şeyler İçin Geç Kaldığınızı İtiraf Etmeye Başlarsınız

Etrafında herkes evini almış, çocuğunu yapmış tur bindiriyor ama siz hala olduğunuz yerde duruyorsunuz. Nereden bilebilirsiniz ki kırkınıza bu kadar yaklaştığınızı. Zamanında şunu yapsaydım, bunu etseydim demeye başladıysanız,bir şeyler yapmak için ne kadar az zamanınız kaldığı jetonu düşmüş demektir. Bu da geç olgunlaşanlar için 40’ların başına tekabül etmektedir.

4-Dans Kursları Artık Sempatik Gelmeye Başlar

Gençlikte o heyecanla dans eden ablalarınıza ve arkadaş tayfasına gülümseyen gözlerle bakıp, ‘Canım dansın kursu mu olur! Yaşlılığa giriş etkinlikleri 1’ diye dalga geçerdiniz. Ancak şimdi kendinizi acaba rumbaya mı gitsem çaçaya mı sambaya mı diye düşünürken bulursunuz. Zira dans etmek için artık geçerli bir sebebe ihtiyacınız vardır artık.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları