Hayattan tüm ümidimizi kestiğimiz an öyle insanlarla karşılaşırız ki bizi iyilik ile yeniden hayata bağlar ve yaşanacak bir şeylerin olduğuna bizi inandırırlar. Tam manası ile ‘’ iyilik meleği ’’ olan insanların özelliklerini sizler için derledik. Gittiğiniz yolların hep iyi insanlara çıkması dilediğiyle…

1.      Bu insanlar hayatlarında fedakârlığı kendilerine görev bilmişlerdir. Fedakârlık ile bütünleşen bu insanların hayat gayesi iyiliktir.

2.      Her yaşta sevgi ve hayat doludurlar. Negatif düşünceyi hayatlarında barındırmayı sevmez ve herkese karşı adeta sevgi ve mutluluk saçarlar.

Image

3.      Affetmek onlar için büyük bir erdemdir. Kalpleri gerçekten çok kırılsa da, ona karşı büyük hatalar yapılsa da bir şekilde affetmeyi seçerler, yeter ki af dileyin, karşılığında eninde sonunda affetmeyi bilirler.

4.       Dostluk kavramı onların hayatında büyük bir yere sahiptir. Dostlarının elini tuttuklarında bir ömür bırakmamak adına tutarlar. Dostluk onlar için bakidir.

Image

5.      Kendilerinden önce sevdikleri insana önem verirler. Öncelikleri hiçbir zaman için kendileri değildir, sevdikleridir,sevdiklerinin mutluluğudur.

Image

6.      Mutlu etmek mutlu olmaktan daha değerlidir onlar için. Bu sebeple etraflarında ki her insanı mutlu etmek adına büyük çaba sarf ederler. Yorulsalar da yıpransalar da karşısında ki insanın bir tebessümü onları büyük mutluluklara sevk eder ve tüm yorgunluklarını bu sıcacık bir tebessüm ile unuturlar. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları