Bazı yaşlarda bazı giysileri giymemiz veya giymememiz gerektiği fikri, kabul edelim kulağa hiç de hoş gelmiyor. Sonuçta her kadının kişisel bir tarzı var ve yaşından bağımsız olarak canı nasıl istiyorsa o şekilde giyinebilir. Ancak bazı stiller var ki her yaşta giyme konusu gerçekten biraz tartışmalı. Moda uzmanlarının genel olarak aynı fikirde olduğu o tartışmalı stiller ve giymeyi bırakmamız gereken yaşları sizler için derledik.

Kot Şort 

Giyebileceğiniz Yaş: 20'li yaşlar (mini kot şortlar için)

Image

Moda uzmanları, kadınların giymekten çok hoşlandığı kot şortların çok öznel bir konu olabileceğini söylüyorlar. Ancak tavsiye olarak; yaşınız arttıkça daha uzun kesim şortlar tercih etmenizi öneriyorlar. Bu yüzden süper kısa şortlar yerine; bedeniniz için daha uygun boyda bir stil aramalısınız.

Tayt pantolon 

Giyebileceğiniz yaş: Hiçbir zaman!

Image

Bazı moda uzmanları, tayt pantolonların çok rahat olması nedeniyle sık sık tercih edilmesine son derece karşılar. Bu yüzden de, gündelik egzersiz ve sıradan giyim ürünü olan tayt pantolonları, yaşımız ne olursa olsun tercih etmememiz gerektiğini söylüyorlar.

Mini etek 

Giyebileceğiniz yaş: 40'lı yaşlara kadar

Image

Moda uzmanları, mini eteğin her kadının gardırobundaki en gurur verici giysi olmadığını söylüyorlar. Onlara göre, eğer harika bacaklarınız varsa, süper mini olmayan bir mini etek, sizi bir gece dışarı çıktığınızda hoş gösterebilir; ancak ofiste kesinlikle öyle değil.

Kısa tulum 

Image

Giyebileceğiniz yaş: 25-30 arası

Moda uzmanları, tek parça kıyafetler söz konusu olduğunda; tulumun kadınları daha genç gösterdiğini söylüyorlar. Ancak eğer boyu kısa değilse!

Dar kot pantolon

Image

Giyebileceğiniz yaş: 60'lı yaşlara kadar

Birçok kadın için dar kot pantolonlar, gardırobunun en vazgeçilmez parçalarıdır. Moda uzmanları, kadınların her yaşta kot pantolon giyebileceklerini söylüyor. Ancak daha dar modelleri gençlere bırakmanın, çok daha iyi bir fikir olabileceği görüşündeler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları