Dert paylaşıldıkça azalır sözünden çok uzakta olan insanların durumu malum. Derdini kimseye anlatmayanların yakından bildiği ve şahit olduğu durumları sizler için derledik.

1.      Zamanında çok fazla derdini anlatsa da hiçbir faydasını görmediği için susmayı tercih etmiştir.

Image

2.      Derdini anlattığı her insanın öylesine dinlediğini gördüğü için tüm derdini kendi içinde yaşamayı tercih etmiştir. 

3.      Derdini anlatsa da daha çok dertlenip hiçbir çözüme ulaştıramadığı için artık isyan ederek kimse ile dert paylaşmamayı tercih etmiştir.

Image

4.      Sahte ve yapmacık insanların teselli vermesi onu rahatsız etmekte ve son derece canını sıkmaktadır. Kimsenin gerçekten çaba göstermediğini görmek daha fazla üzülmesine sebep olmaktadır.

5.      Güçlü olduklarını bilirler. Dert yanarak, çaredileyerek dolaşmak onlar için güçsüzlüğün en büyük belirtisidir ve bu durumdanhoşlanmazlar bu sebeple dertlerini kendi başlarına ve kimseye ihtiyaç duymadançözmek adına çaba gösterir ve eninde sonunda bunu başarıp, başarının haklıgururunu yaşarlar.

6.      Çok derdi olan insanların sevilmediğini bilirler. Şöyle ki en sevdikleri insanlar bile dertleri karşısında derdinden korkup gitmiştir zamanında. Kötü bir tecrübe bin nasihatten iyidir elbet. Bu nedenle dertlerini çok fazla anlatıp birilerinin kaçışını izlemezler. Ne oldu sorusu karşısında ‘’ yok bir şey’’ diyerek koca bir yalan ile tüm konuya koskocaman bir nokta koyup olayı kapatırlar. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları