Bir kadının erkekte aradığı en önemli şey sağlamlıktır. Sağlamlıktan kastı vücudunun özellikleriyle ilgili olmayıp daha çok, ne istediğin farkında olan ve güven veren erkekler kadınların gözünde daha önemlidir. Çünkü onların hayatta bir şeyleri kanıtlamaya ihtiyaçları yoktur. Zaten duruşlarıyla kanıtlamışlardır.

Erkekler sağlam olduğu kadar sığındığı kadına karşı da şeffafolmalıdır. Yani duygularını, korkularını, endişelerini açmaktan çekinmemelidir.Kırılganlıklarını dile getirmeleri çiftler arasındaki cinsel hayatı da pozitifleştirir.

Image

Kadınlar güven vermeyen, kendini farklı tanıtan ve başka şeyler arkasına saklanan erkeklerden hoşlanmazlar. Bu nedenle de kadının erkeğinin erdem sahibi olması önemli bir unsurdur.

Mizah anlayışı karşısındakini güldüren erkekler kadınlar tarafından daha çok sevilir. Çünkü, kadınların doğasında gülmek vardır. Bunun yanında duygudaşlık yeteneği yüksek, yüzünde tebessümü eksik etmeyen erkekler kadınları daha çok mutlu ediyor.

                    Image

Erkek kadınca bakıldığında cömert olmalı. Çünkü cömertlik verdiğini gözetmeksizin aldığının kıymetini bilen ve elindekine sahip çıkan erkektir. Durum böyle olunca da kadın doğasında güvenme ve teslimiyet unsuru öne çıkıyor.

Image

Kadınlar ince düşünceli ve çekici erkeklerden hoşlanır. Kadınlar her şeyi ayrıntısında düşünür ve öyle de karşılık almak ister. Bu düşünceye sahip olan erkeklerden daha çok hoşlanan kadının ne istediği sezilmelidir. Kadınlar ayrıca ortaklıktan hoşlanır ve yönetilmeyi sevmezler. Bu nedenle onlarla birlikte planlarınızda fikirlerini almanız sizi daha farklı gösterecektir. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları