Bir erkek ile bir kadının anlaşması birçok nokta ile ilişkili olabilir. Ancak bu aşama da burç uyumu da oldukça önemli bir konudur. Burç uyumunun olması halinde bireyler ilişki içinde daha mutlu ve huzurlu zaman geçirebilirler. İlk olarak burçların genel özelliklerine bakarak ilerleyeceğiz ardından iki burç arasında ki uyuma değineceğiz.

Image

Yengeçburcu kadını genel olarak kendi halindedir. Oldukça zeki olan bu burç kadınlarıile anlaşmak son derece kolaydır. Ancak yengeç kadınlarının büyük çekimlerikarşısında bu tip kadınlar genellikle kapalı bir dünya içinde yer alır. Şöyleki kendi kurdukları dünyaya kimseyi sokmak istemezler. Etrafında ki insanlarile bir ilişki içinde olsalarda bu dünyanın kapıları çoğu için kapalıdır. Sonderece ailesine ve sevdiği insana düşkün olan yengeç kadını, sevmediğiinsanlara karşı gaddar bir tutum izleyebilir. Koç erkekleri ise tam tersine tümdünyalarını dışarıya yansıtırlar. Kapalı kapılar, iç dünya gibi kavramlar buburç erkeğine uzak ifadelerdir. Sosyal ortamlar da ön planda olmayı ve dikkatçekmeyi severler.

Image

Yengeç burcu ile koç erkeğiarasında yüksek bir uyum bulunur. Ancak bu aşama da iki tarafta davranışlarınıbiraz törpülemelidir. İki burcun uç noktaları çatışmadığı zaman aralarında kiuyum harikalar yaratır. Ancak genel olarak baktığımız da iki burcun uyumu %85oranında diyebiliriz. 

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları