Eğer iyi bir ev yaşamına, ortamına ve çevresine sahipseniz, evin küçüklüğü ya da büyüklüğü sizin için hiçbir anlam ifade etmeyecek. İşte büyük konakları bile gölgede bırakacak, huzuru bulmanızı sağlayacak 5 inanılmaz ev...

Image   

Bu ev, bir Portekiz mimarlık şirketi tarafından tasarlandı. Kamyon veya kamyonet yardımıyla dünyanın herhangi bir yerine taşınabilir. Bu kadar küçük durduğuna bakmayın! İçinde mutfağından yatağına ve masasına kadar ne ararsanız var. 

Image

YUMURTA, GEMİ VE BİR EV...

Bu benzersiz tasarım Stephen Turner tarafından oluşturuldu. Hem kendi kendine suda gidebiliyor hem de taşınabiliyor. Yol boyunca kendi enerjisini üretiyor. Bu aslında bir ev değil, gelgit incelemesi için bir araştırma tesisi olarak tasarlandı. İnşa edilen bu yer yaşamak için de güzel görünmüyor mu?

Image

KONTEYNER EV

Bu konteynır tipi ev evinizdeki garajdan bile küçük gözüküyor değil mi? Fakat 3 kişilik bir aileyi kolayca barındıracak kadar kapasiteye sahip. İçinde mutfağından ranza yatağa kadar her şey mevcut. 

Image

DAĞ EVİ

Bu konutun tasarımcıları vahşi doğa ortamını olabildiğince yansıtmaya çalışmış. Evin dışındaki dik tasarım dağ ortamı için özel olarak yapılmış. Büyük pencere, o muhteşem dağ manzaranızı soba eşliğinde huzurlu bir şekilde seyretmenize olanak sağlıyor.

Image

HAYAL EVİ

Uzaktan bakıldığında çok küçük mini bir ev gibi duruyor değil mi? Fakat bu yapı, hiçbir şeyin dışardan görüldüğü gibi olmadığının kanıtı niteliğinde. İngiltere'de inşa edilen bu ev, aslında 320 metrekare. Oturma odası, yatak odası, banyo ve terası da dahil istenilen her şeye sahip. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları