Bir kadın için alışveriş oldukça önemli ve hatta vazgeçilmez bir durumdur. Hatta bazen alışveriş bir çeşit rahatlama biçimi olsa da ne yazık ki kimi zaman yaşanan olaylar ile bir hayal kırıklığına dönüşebilir. Bu durum biz kadınlara hayatın bir oyunumu yahut garip bir tesadüf mü bilinmez ancak kadınlarca muhakkak bu acı durumları yaşadığımız malum.

1.    Aylardıraradığınız o kıyafeti sonunda bulmuşsunuzdur, tüm bedenler mevcutken sizinbedeninize uygun olan her ne hikmetse bitmiştir    

2.      Manken üzerinde gördüğünüz anda büyük birhayranlık duyduğunuz elbise siz giydiğiniz de garip bir hal alır. Soyunmakabininde kısa süreli bir kriz geçirilir. Aynı durum internetten verdiğinizsiparişte de yaşanır. 

3.      Çok beğendiğiniz tişörtünün önünde ki anlamsızve gereksiz yazılar canınızı sıkar. İçten içe bunun tasarlayan kim diyesöylenirsiniz.

4.      Aşırı ince kazaklar. Kışın giymek istesenüşürsün, yazın giysen kahkaha sebebi.

5.      Beğendiğiniz bir kıyafette delik deşik eskitmedetaylar.

6.      İç gösteren tişörtler. Yazın sıcağında içine birtane daha bir şey giymek zorunda bırakan incelikte.

7.      Giydikten birkaç saat sonra yukarıya çekilenetekler. Diz boyunda ki bir eteğin yürüdükçe bir karış kalması adalet mi?

8.      Pantolonlarda ki uyumsuzluk. Ya beli oturmak yabaseni, ya uzun gelir yahut kısa. Hiçbir zaman ortasını bulmak mümkün olmaz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları