Evlenecek olan çiftler, hayatları boyunca unutamayacakları balayı tatili geçirmenin hayalini kurarlar. Yeni evlenecek olan çiftler için balayına çıkmadan bazı detaylara dikkat ederek eksiksiz ve mükemmel bir balayı tatili geçirebilirler. İşte sizler için balayı programı yaparken dikkat etmeniz gereken hususlar.

Planlama Yapmak

Image

Yeni evli çiftler için balayına çıkmadan önce eğer mükemmel bir balayı tatili yapmak istiyorlarsa öncesinden planlama yapmaları şarttır. Bu konuda ne kadar elinizi çabuk tutarsanız hem bütçenize uygun bir balayı tatili yapmış olursunuz hem de içinize sinmiş olur. Balayı rezervasyonunu eğer en az altı ay öncesinden yaparsanız son dakika telaşından kurtulmuş olursunuz.

Özgün Bir Tatil Düşüncesi

Image

Mutlaka balayı tatiline giderken klasikleşmiş yerlere gitmenize gerek yok. Şunu asla unutmayın ki; bu tatil sadece size özgü olmalı.Tabiat bakımından zengin, fazlaca bilinmeyen bir adaya giderek dilediğiniz gibi bir balayı tatil programı planlayarak farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Dinlenmeyi Unutmayın

Image

Her ne kadar bazı evli çiftler maceraperest bir yapıya sahip olmalarına rağmen unutmayın ki, bu tatilin diğer tatillerden farklı bir durumu var. Düğün öncesi yaşanan telaşlar, düğün merasimi gibi yorucu geçen dönemden sonra bu tatili bir mola olarak düşünebilirsiniz. Nefes almanıza yardımcı,fazlaca koşturmayacağınız bir balayı tatili planlayarak hem romantik anlar geçirme hem de evlilik sürecinde yaşanan tatlı telaşın yorgunluğunu üstünüzden atabilirsiniz. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları