Burçlar arasında ki uyum son derece önemli bir konudur. Her burcun uyum içinde olduğu yahut anlaşamadığı bir burç vardır. Bu durum insan ilişkilerini muhakkak ki etkilemektedir. Bu yazımızda sizler için hangi burç hangisi ile uyum içinde bundan bahsedeceğiz keyifli okulamar.

1.      Koç Burcu

Koç burcu genel olarak kafasının dikine giden bir burçtur. Anlaşabildiği çok az burç olmasına karşın bu burçlar ile büyük bir uyum yakalayabilir. En iyi anlaştığı burçlar yengeç ve yay burçlarıdır. Anlaşamadığı burçlar arasında da oğlak ve terazi burcu yer alır.

2.      Boğa Burcu

Boğa burcu burçlar arasında asabi karakteri ile bilinir. Bu sebeple hayatında ki insanları bu doğrultuda seçer. En iyi anlaştığı burçlar arasında Başak ve Oğlak yer alırken anlaşamadığı burçlar Kova, Aslan ve Akreptir.

3.      İkizler Burcu

İkizler burcunun çift karakterine ve değişen ruh haline tahammül etmek her insanın harcı değildir. Bu noktada bu burcun anlaştığı burçlar arasında Yengeç ve Terazi burcu vardır. Anlaşamadı burçlar ise Başak,Yay ve Akrep burcudur.

4.      Yengeç Burcu

Naif ve sakin karakteri sayesinde aslına bakılırsa anlaşamayacağı bir burç yoktur. Ancak en iyi anlaştığı burçlar arasında Akrep ve Koç vardır. Anlaşamadığı burç ise oğlaktır. Oğlak burcunun inat ve benmerkezci tavrı Yengeç burcunun hoşuna gitmez.

5.      Aslan burcu

Aslan burcunun öncü karakteri ile en iyi Yay ve Koç burçları anlaşabilir. Aslan burcunun anlaşamadığı burçlar ise Akrep, Kova ve Boğa burçlarıdır.

6.      Başak Burcu

Bu burç son derece bencil tavırlar sergileyebildiği için sadece benmerkezci olan Oğlak burcu ile uyum içindedir. Bunun dışında ki burçlar ile çok fazla uyum sağlayamaz.

7.      Terazi Burcu

Her zaman dengeden yana olan ve dengeyi korumayı iyi bilen bu burcun anlaştığı burçlar arasında Kova, Yay, Aslan ve Terazi bulunmaktadır.Anlaşamadığı burçlar ise Oğlak ve İkizler vardır.

8.      Akrep Burcu

Kendine has karakteri sayesinde Yengeç ve Balık burcu ile büyük uyum içindedir. Kova, Boğa ve Aslan burçları ile anlaşamaz.

9.      Yay Burcu

Yay burcu Koç ve Aslan burçları ile büyük bir uyum içindedir. Ancak Balık, İkizler ve Başak burçları ile anlaştığı pek söylenemez.

10.  Oğlak burcu

Ben merkezci ve bencil tavırları sebebi ile çok fazla burç ile uyum sağladığı söylenemez ancak Boğa burcu ile uyumu vardır. Yengeç burcu ve Koç burcu ile anlaşamaz.

11.  Kova Burcu

Bu burcun kendine has tavrı ile en iyi Terazi burcu anlaşabilir. Anlaşamadığı burçlar ise boğa burcu ve akrep burcudur.

12.  Balık Burcu

Kendi halinde ve duygusal tavrı ile en iyi yengeç burçları ile anlaşır. Anlaşamadığı burçlar arasında İkizler başak ve yay bulunur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları