Az arkadaşa sahip olmak mı yoksa çok arkadaşım olsun çevrem genişlesin düşüncesine sahip misiniz? Az arkadaşım olsun ama tam olsun diyenlerin düşüncelerini yansıtan 7 durumdan bahsedeceğiz. İşte o liste.

1.      Sizin için her zaman az ve öz kavramı geçerlidir. Ne kadar az insan o kadar huzur hayat felsefenizdir.

2.      Hayatınızda dostluk kavramı son derece önemlibir yeter tutar. Diğerleri gibi onlarca arkadaş dostunuz yoktur. Birkaç tane özdost, arkadaş sizin için yeterlidir ve tüm değerleri onlar üzerine kurarsınız.

3.      İçinizde kendinize özel kurduğunuz bir dünyavardır. Dışarıdan gelenlere bu kapı kapalıdır.

4.      Bir ortama girdiğiniz de anlamsız şeylere kahkahaatabilirsiniz. Etrafınızdakiler anlamasa da sizin için bazı olayların apayrı vefarklı bir yeri vardır.

5.      Kan bağı şart değildir sizin için, kardeşliksevgi bağı gerektirir. Onlarca insana yapmacık tavırlar göstererek etrafınızdatutmak yerine az ve öz kişiye gerçek ve samimi sevgi gösterir ve arada büyükbir bağ kurarsınız.

6.      Her ne durumda olursanız olun dostum, arkadaşımdediğiniz insan her zaman arkanızdadır. Bunun güveni ile hareket ettiğiniz içindaha korkusuz olursunuz.

7.      Mesafe kavramı sizin için tamamen anlamsızdır.Aylarca uzak kalsanız da günlerce konuşmasanız da bir Alo yahut bir merhabaeski sıcaklığı yakalamanıza yeter. Mesafe kaynaklı gereksiz kıskançlıklaryaşamazsınız.

8.      Eğer hayatınızda az ve öz insanlar var ise ve bu insanların dostluğu size yetiyor ise siz şanslı azınlıktansınız. Günümüzde ne yazık ki dostluklar çıkar üzerine kurulup yakın zamanda darmadağın olmakta. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları