Evet, bu kadınlarımız… 36 beden olup manken görünümünde olmasa da 50 beden giyip kilolu statüsünde de yer almayan kadınlarımız. Ara beden olan 40 beden ile arafta kalan ne zayıf ne şişman olan kadınlarımızın karşı karşıya kaldığı durumları sizler için derledik.

1.      Eee ne varmış 40 bedende? 3-5 kilo verip mankengibi bedene sahip olabilirsin gibi cümleler gün boyu yüzüne karşı kurulur.Ancak o 3-5 kilo gitmez. Ne yaparsan yap et ile tırnak gibiana ile çocuğu gibi vücudundan kopup gitmez o kilolar. 

2.      Plaj için hazırlık aşamasında adeta krizgeçirirler.

Evet bikini giymeye cesaret yoktur, çünkü o fazlalıklar önplana çıkar. Ama mayo ile saklayacak bir bedeni de yoktur. Tam olarak ARAF!

3.      Ara beden olmak kabusu indirim günlerinde dahaçok kendini gösterir.

Evet evet, aylardır hayalini kurduğunuz gömlek o! Ama gelingörün ki ya xs ya da xxl beden kalmıştır. Yine kocaman bir kabus.

4.      Her pazartesi başlanan rejim klasiği    

O 3-5 kilo dokunur ve her pazartesi yeni bir reji m günübaşlar. Ancak gelin görün ki hafta ortasında amaann kilolu değilim ki denilereko rejim muhakkak bozulur ta ki bir sonra ki pazartesiye kadar. Ancak bu ritüelböyle devam edip gider ama o 3-5 kilo gitmez. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları