21 Haziran-22 Temmuz arasında doğan yengeç kadınlarının genel özelliklerini bu yazımızda derledik. Eğer sizde yengeç burcu iseniz yahut hayatınız da bir yengeç kadını var ise tüm özelliklerini öğrenebilirsiniz. Keyifli okumalar…

1.      Yumuşak ve duygusaldır.

Image

Bu burç kadınlarının hayatlarında sert mizaç yoktur.Dışarıdan her ne kadarda sert görünseler de kabuklarının altında sıcacık birinsan yatar. Bir reklama, sokakta ki bir kediye, solmuş bir çiçeğe bile üzülüpduygusallık yaşayabilirler. Bu davranışları anlamsız gibi görünse de onların içdünyası bambaşkadır.


2.      Anaçtır.

Image

Bu kadınlar ana kuzusu oldukları gibi anaç özelliktetaşırlar. Bir evi çekip çeviren hem çocukları ile hem eşi ile hem de işi ileilgilenen kadınlar yengeç burcundan çıkar. Hem anne hem eş olarak oldukçaidealdir bu burcun kadınları.

 3.      Sabır timsalidir.

Image

Günümüzde sabırlı insan bulmak çok zorken bu burç kadınlarısabır timsalidir. Sabrının son sınırına kadar dayanmayı bilir ve olaylara karşısessiz kalabilirler. Ancak bu sabır timsalinin sabrı taşarsa o zaman karşısındakimseyi tanımaz. İster kale olsun ister duvar isterse dağ hepsini yıkar, delergeçer ve tüm sinirini gösterir.

 4.      Güvenilirdir.

Dost kavramı onun için ayrı bir yerdedir. Bununla birliktesadakat kavramına da büyük bir önem verirler. Onlar için güvenmek kadar güvenvermekte önemlidir. Güven= Yengeç Burcu Kadını demek yanlış olmaz. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları