Anneler, hayatımızın meleği, süper kahramanlarımız… Onlar kadar kimse sevemez belki de bizi. Bu yazımızda annelerimizin doğaüstü güçlerini kanıtlıyoruz.

1.      Evde yiyecek bir şeyi geçin, yemek yapılacak hiçbir şey olmasa bile muhakkak krallara layık bir sofra çıkarmayı başarırlar.

2.      Kulak memesi kıvamını bir tek onlar bilir tammanası ile. Annelerimizden başka kulak memesi kıvamı tutturabilen var mı?

3.      Onunla arkadaş olma dediği herkesten eninde sonunda kazık yemedik mi? Öngörü onlardan sorulur. Annelik hissi ile bir insanı dışarıdan süzebilme özellikleri doğuştan mı yüklü dersiniz?

4.      Sıradan bir ev terliği ellerinde pompalı bir tüfeğe bir el bombasına bir bumeranga dönüşür. Iskaladıkları pek görülmemiştir.

5.    Elleri, sesleri, yemekleri şifadır. İlaçlar,tedaviler hak getire, ne yaparsanız yapın iyileşemezsiniz. Ancak annenin şifalı dokunuşları, teselli cümleleri ve sıcak bir çorbası sizi iyileştirmeye yeter.Sahi melek mi annelerimiz?

6.      6. Hisleri öyle bir kuvvetlidir ki canınızın istediği yemeği akşama sofrada görmek mümkün. Farklı bir boyuttan mı bakıyorlar acaba dünyaya?

7      En sevimli hallerini de görmek de mümkün enkızgın hallerini de… Kızdığı an kaçacak bir delik bulmakta oldukça zor tabi.

8.      Babaanne ve halayı çekiştirme konusunda adetamastır yapmışlardır. Tez bölümünü size verdikleri direktiflerle tamamlarlar.

Her şey bir yana iyi ki varlar ♥

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları