Yapılan araştırmalara göre yağsız yoğurdu tek başına tüketmeniz bile göbek bölgesindeki yağların %81 oranında eritiyor. Yoğurdun yanı sıra zencefilin yağ yakıcı özelliği ve zerdeçalın vücuttan ödem attığı ve hazımsızlığı giderdiği tarçının ise zayıflamaya yardımcı olduğu bir karışımdır.


Yoğurt Kürü İle Zayıflama İksiri

Image

Tek yapmanız gereken karışımı verilen ölçülerde hazırlayıp tüketmeniz.

4-5 yemek kaşığı yağsız yoğurt

1çay kaşığı toz tarçın

1çay kaşığı zeytin yağ

1çay kaşığı zerdeçal

çay kaşığı zencefil

Yapılışı:4-5 yemek kaşığı yağsız yoğurda tüm malzemeleri ekleyerek karıştırın. Eldeettiğiniz karışımı yemeklerden birkaç saat önce aç karnına tüketin.

Yoğurtkürünün Zararı Var mı?

Normaldehiçbir zararı olmayan bu kürü tüketmeden önce kullanılan malzemelerin her hangibirine karşı alerjiniz olup olmadığından emimin olun.  Emziren anne ve hamilelerin bu kürlerikullanmaları sakıncalı olabilir. Bunların haricinde kür uygulanmayabaşlandığında bol su tüketilmesinde fayda var. Ayrıca kürün içindeki malzemeler zayıflatmak dışında vücudumuza birçokfaydası bulunmaktadır.

Zerdeçal

Image

Hafıza güçlendirir. Ödem attırır, hazmı kolaylaştırır.

Zencefil

Image

Öksürüğe iyi gelir. Yağ yakar, aşırı terleme , ateş ve titreme ye iyi gelir.

Tarçın

Image

İnsülindirencini arttırır ve şekeri düzenler. Kolestrolü düşürür. Vücut ısınsıarttırdığı için enerji verir. Afrodizyak etkisi vardır. Hem sağlığınızı koruyuphem de kilo verebileceğiniz bir kürdür.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları