Kalın ve biçimli kaşlar ile yoğun kiprikler, günlük güzeliğinize güzellik katacak. Evden çıkmadan uygulayacağınız doğal yöntemler ile bunu sadece 3 günde sağlayabilirsiniz. Kaş ve kiprikleri gürleştiren eşsiz formüller;

1- Saçlarınıza uyguladığınız bakımı, kiprik ve kaşlarınızada uygulayın. Bir kirpik fırçasından yardım alabilirsiniz. Fırçaya bir, iki damla E vitamin damlatın ve günde 2 kez tarayın. Kirpikleri güçlendirir ve dökülmeyi önler. 

2- Kiprik ve kaşlara organik zeytinyağı uygulayın. Bir pamuğa zeytinyağı ile kaşlara masaj ile kirpiklere de sürerek yedirin. 4 hafta bunu uygulamanız kirpik ve kaşları gürleştirecektir.

3- Saçlarınıza uyguladığınız vazelini kirpikleriniz içinde uygulayın. Gece yatmadan, vazalini sürüp, sabah uyanınca güzelce yıkayın. 

4- B, D, E vitaminleri kirpik ve kaşlarda çok etkilidir. Kirpik ve kaş dökülmelerinde kullanılmaktadır. Saçlarıda kısa sürede uzatmaktadır. 

5- Her gün rutin göz ve kaş temizliğini yapın. Makyajı mutlaka temizlemeyi unutmayın ve göz, kirpik ve kaşlarınızı zararlı ürünlerden koruyun.

6- Kirpik kıvırıcılar kirpiklerin düşmanıdır. Kirpikleri kırar ve döker. Bu yüzden kullanmayı bırakmak sizin faydanıza olacaktır.

7- Aleo Vera jeli bitkisinden çıkarabilir ve düzenli kullanımda inanılmaz sonuçlar sağlar. Kiprik ve kaşlarınıza bu jeli uygulayın ve 3 gün boyunca bu jeli kullanın. 

8- Organik Hint yağı ile yine 3 günde gür kaş ve kirpikler elde edebilirsiniz. 

3 günde Uygulayacağınız Kaş Ve Kirpik Kürü

  Aloe Vera 1 çay kaşığı ile Hint yağını 2 çay kaşığı olarak bir karışım elde edin. 2 kapsül E vitamini de karıştırın. Bu kürü 3 gün kullanın ve sonuçları görün. Kirpik ve kaşlara bu 3 gün sadece gece uygulayın. Farkı hemen göreceksiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları