Oyun tutkunları bilirler. Yeni nesil oyunlarda artık zamanla yarışıyoruz. Klavyeden ya da mause den yapılan her tıklama, mili saniyesine kadar ayarlanmış ve o şekilde basılmış olmalı ki biz oyuncuları başarıya götürebilsin. Özellikle oyun turnuvalarında kullanılan klavyeler bu konuda oldukça başarılılar. Şimdiye dek oyun turnuvalarında razer blackwindow turnuva sürümü klavyeleri kullanılıyordu. Oldukça başarılı olan bu ürünün özellikleri de oyuncuları memnun edecek cinsten.

1000 Hz hızına çıkabilen yani saniyede 1000 kez kendinigüncelleyebilen ve buda klavye gücü olarak oldukça başarılı bulunan razerblackwindow turnuva sürümü klavyelerine, ekipman konusunda oldukça başarılı birisim olan logitech rakip çıktı.

Image

Logitech,oyuncuları sevindiren bir ekipmana daha imza attı. Mekanik klavyesi ile oyunsahalarının yeni lideri olmaya hazırlanan markanın yeni klavyesine kısaca gözatalım.

Oyunlardahızdan ve hızın öneminden bahsetmiştik. Razer blackwindow 10 mili saniyelik birhız kalitesi sunuyor. Oldukça hızlı olan bu klavyeye rakip çıkan logitech ise10 mili saniyeyi aşan bir hıza sahip. Saniyede 125 kez güncellemesi olanlogitech 125 Hz’ lik oranı ile razer blackwindowdan biraz aşağı kalıyor fakatbu durum çok ta mühim değil çünkü 125 Hz de oldukça kuvvetli.

Image

Tasarımkonusunda da eli boş gelmeyen logitech RGB aydınlatması bulunduruyor. Red GreenBlue (kırmızı yeşil mavi) ışıklandırma imkânı sunan klavye oldukça sağlam vedayanıklı. İstenildiği durumlarda kablosu çıkarılabilen klavye, bu sayede olasıkablo kırılma sorunlarının da önüne geçmiş oluyor. En iyi haber ise tuşlaramakro atanabileceği. Yani bir yazılım sayesinde tuşları istediğiniz şekildekullanabiliyor ve istediğiniz kadar profil oluşturabiliyorsunuz. 

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları