Teknolojinin son icadı Hushme cihazı, yeni bir düşünce ile yola çıktı. Cep telefonunuzdan konuşmaların dinlenmesini önlemek amacı ile yeni nesil ürün, henüz satışa sunulmadı.

Hushme Nasıl Çalışır?     

Image                                                                                                            

Akıllı telefonlar, istediğimiz yerden, istediğimiz zaman dünya ile bağlantımızıkurmamız ve iletişimimizi sağlamamız için birçok uygulama ve sistem üretmektedir. 4G ile bağlantı sayesinde daha hızlı ve kaliteli iletişim kurabiliyor, nerede olursanız olun bir konferans dahi yapabiliyorsunuz. Bu esasla özel bilgilerinizi de, telefonda konuşabiliyoruz. Kişisel bilgilerinizin gizliliği, artık Hushme ile güven altına alınıyor. Ürünün ana hatlarıyla iki özel parçada inceleyebiliriz. İlki,asıl ağız kısmı olan parça ağız kısmını tamamen kaplıyor. Çok kalabalık bir ortamda iseniz ve gürültülü dahi olsa, kimse sizin sesinizi duyamıyor ve siz de kimseden rahatsız olmuyorsunuz. İsterseniz bağırın, çağırın fakat kimse size duymaz. İkinci kısım için iletişimi sağlayan ve karşı tarafı duymanızı sağlayan parçasıdır. Görünüm itibari ile büyük ve ilgi çekici olsa da etkin bir kullanım sağlamaktadır.        

Image                                                    

Sistemsel Özellikleri             

Image                                                                                                                                    

Hushme Çalışması sistemi, akıllı telefonla uygulamayı senkronize edebiliyor; kişisel ayarlarınızı, ses seviyenizi ve maske modunu seçiyor ve kullanmaya başlıyorsunuz. Mikrofonlu, kablosuz kulak içi kullaklık ile Hands-Free sistemi kullanılıyor. Ayrıca dahili hoparlör gibi taşınabilir hoparlör ile kaliteli ses verici olarak da kullanabilirsiniz. Cihazın malzemeleri açısından çok sağlam ve teknolojik bir görünüme sahip fakat ilgi çekeceğiniz kesin.                                                                                                                                                                 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları