Japonya kökenli çok uluslu şirketler topluluğu Sony, tüketici elektroniği alanında akla gelen ilk isimlerden sadece birisi. Oldukça başarılı bir grafiğe sahip olan Sony, geçtiğimiz Ocak ayında, CES fuarında, ilk kez bahsini ettiği yeni nesil projektöre ait ismi ve çıkış tarihine ilişkin bilgileri Mobil Dünya Kongresi’nde paylaştı.

Image    Image

Mobil Dünya Kongresi‘nde katılımcılara sunulan, yansıtıldığı yüzeyi dokunmatik ekrana çevirebilen Sony Xperia Touch, kullanıcılarına oldukça ilginç bir deneyim yaşatacağa benziyor. Android işletim sistemini kullanan Xperia Touch, 1366 x 768 piksel çözünürlüğünde ve Android N sayesinde GooglePlay desteğine de sahip. Çoklu dokunma yeteneğine sahip Xperia Touch, herhangi bir yüzeyde dikey ve yatay olarak 23 inç görüntü yansıtabiliyor ve dokunmatik olarak kullanılabiliyor. Bir projektörden fazlasını vadeden Xperia Touch,kızılötesi ışık teknolojisini kullanarak hareketleri saniyede 60 kare oranında yakalayabiliyor. Projektör ile Skype’da görüşme yapılabiliyor ve aynı zamanda video notlar da bırakılabiliyor. Android uygulamasının yaptığı her şeyi yapabilen cihaz, internet kullanmak, video izlemek hatta oyun indirip oynamak gibi işlevleri de gerçekleştirebiliyor. 

Image  Image

Xperia Touch’ın 13 mega piksellik 60 fps video aktarımı yapabilen bir kamera ve kızılötesi sensörlere sahip olan bu cihaz, 932 gram ağırlığı ve Bluetooth 4.2, NFC ve Wi-Fi gibi bağlantı seçenekleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mayıs ayında satışa sunulması planlanan Sony Xperia Touch‘un şuan için belirlenen satış fiyatı ise tam olarak 1499 Euro. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları