Bütün insanların doğdukları andan itibaren göz renklerinin farklı olduklarını ve ayriyeten bu göz renklerinin insanların karakterlerine de etki ettiğini az çok bilmekteyiz. Peki farklı renkli gözlere sahip olan insanların karakterleri nasıl olmaktadır?

Image

Mavi göz rengine sahip olan insanların çok cana yakınsıcakkanlı oldukları tespit edilmiştir. Arkadaşları ile bir arada olmayı çokseverler ayrıca yabancılarla da kolay bir şekilde arkadaş olmayı başarabilenbir yapıya sahiptirler. Bu renge sahip olan insanlar kendilerinden çok emin birgörüntüye sahiptir. Ne yapılması ya da ne yapılmaması gereken şeyleri çok iyibilmesi de önemli karakter özellikleri arasında yer almaktadır. Eh biraz dabencil oldukları da söylenmektedir. Genel olarak insanların göz renklerikahverengidir. Bu renge sahip olan insanların karakterleri arasında, kendikendilerine yetebilen insanlar olarak karşımıza çıkmalarıdır. Hiçbir zamantedirgin olmazlar ve içi boş hayallere kapılıp da onun peşinden gitmezler. Veönemli konu da mızmızlık yapmazlar ve hiçbir konuda şikayetçi bir yapılarıyoktur.

Image

Mizah açısından çok iyi olan kahverengi göze sahip insanlar,bu yönlerini gösterdikleri zaman çevresindeki insanları kendilerine çok iyibağlamasını da bilirler. Yeşil gözlü insanlar genelde sarı saçlı olurlar mı? Bilemeyizfakat yeşil göz rengine sahip olan kişilerin karakterleri arasında, korkusuzolmaları en başta gelmektedir. Ne istediklerini çok iyi bilmelerinin yanı sıra istediklerinide elde etmesini başarma özelliğine de sahiptirler. Son olarak da yeşil gözlüinsanlar kendilerinden çok emin bir yapıya sahip olmalarından dolayıetrafındaki insanları sanıldığından daha kolay bir şekilde etkilemektedirler.  

Image

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları