Güneş ışınları sabahın ilk ışıkları ile birlikte etrafı aydınlatırken, insanları da biranda uyandırma özelliğine de sahiptir. Sabah olduğu ve artık gün doğumu başladığı anlarda pencereden sızan en ufak ışık sızıntısı bile bazen insanı rahatsız edebilir. Özellikle gece yoğun çalışmış ve gündüz uyuma ihtiyacı hissedenler için bir numaralı ürün Balckout güneş ışığı geçirmeyen perdeler olacaktır.

Ülkemizde çok kullanılmayan bu perdeler genelde ihtiyaç doğrultusunda stor olarak alınmaktadır. Blackout perdeleri bir de İngiliz tasarımcı değişik modeller ile yorumlamış ve dekor olarakta ilgi çekici hale getirmiş. Tasarımcının şehir konseptli perde modelleri, gün ışığında daha ilgi çekici hale geliyor. Kendi elleri ile hazırladığı tasarımlarında şehir ve ışık temalı siyah fon üzerine değişik ve ilginç modelleri, çok daha güzel bir görünüm sağlarken, ortamın havasını da çok fazla etkilemektedir. Birçok alanda tercih edilen perde, özellikle ev, iş yerleri ve karanlık olması gereken slayt gösterimi ve sinema formatında ortamların en gözde perdeleridir. Ülkemiz içinde blackout stor perde satışı yapılıyor fakat tasarımcının model perdeleri henüz mevcut değil. Satışa sunulduğu zaman birçok alıcısı olacağı muhtemel bir konu.         

Image          Image

Siyah perdeye ön yargı ile bakanların artık bu fikirlerini değiştiren tasarımlar oluşuyor. Gün ışığı geçirmemesinin yanında, görsel zenginliğin perdeden yansıyan tasarımları Blackout stor perde tercih oranlarını hızla yükseltecek modellerden oluşuyor. Kullanım kolaylığı yanında, kişisel olarak uykunun bölünmemesi için gündüz saatlerinde de etkin olarak değerlendirmek için biçilmiş kaftan blackout perdeler olarak stor veya fon olarak tercih edilmektedir.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları