Doğum günleri veya özel günlerde eşlere veya erkek arkadaşlarınıza alınabilecek hediye seçenekleri oldukça kısıtlıdır. Her sene de aynı hediyelerin alınması yakışı kalmayacağından dolayı bu dosyayı aralayıp, seçenekleri çoğaltmak gerekmektedir. Umarım bahsedeceğimiz alternatifler hediye alınacak kişilere fikir verebilir

Erkeklerin her yaşta en sevdiği şeylerden birisi de oyunlar.Bu yüzden alacağınız oyun konsolları sevdiğiniz kişiyi oldukça sevindirecektir. Futbol veya diğer sporlara da ilgisi olan erkek arkadaşınız için ise kupa maçına alacağınız bilet oldukça mutlu edecektir kendisini, hele ki 2 kişilik arkadaşı ile gidebileceği bir durum oluşturursanız sevincini gözle görülür şekilde gösterecektir.

ImageImage

Yemek yapmayı seven erkekler içinse mutfak malzemelerinden oluşan bir set oldukça mutluluk verecektir. Ya da sevdiği yemeklerden oluşan bir sofra hazırlayarak da sevdiğinizin gönlünü alabilirsiniz. Müzik zevki gelişmiş erkek arkadaşınız için ise, sevdiği grup veya sanatçılar ile ilgili alacağınız plak veya gramofon ile sevindirebilirsiniz. Uygun şartlar altında ikinizin gideceği konser bileti ile hep birlikte oldukça kaliteli ve zevkli bir akşam geçirerek ölümsüzleştirebilirsiniz. Önemli olan karşınızdaki kişinin zevklerinden ilham almanız. Alacağınız bir fotoğraf makinası ile birlikte birçok fotoğraf çekebilir ve ikinizin albümü yapabilirsiniz. Klişelerden uzaklaşmak istemeyen kadınlar ise çok ta ağır olmayan şık bir parfüm ile gönüllerde taht kurmaya devam edebilirler. Ne olursa olsun ona verebileceğinizden güzel hediyenin sevginiz olduğunu unutmayın.  

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları