Bilim adamlarının Mars ile ilgili birçok araştırması bulunuyor. Özellkle Mars`ta hayat var mı? Yaşamaya olanak sağlayan ve yaşamak için gereken; hava, su ve yaşam kaynakları adına buluşlar ve konuları takip etmekteyiz. Hala araştırmalar devam ederken Amerikan Ulusal Uzay Ajansı yani Nasa`nın konu ile ilgili ideaları, bilim adamlarını şok eden bir durumda ile karşılaşıldı.

Mars`ta su bulunması yönünde; bilgiler ve kanıtlardan ardından, Curiosity adlı uzay aracının çektiği farklı kareler sonucu, Paranormal Cruible adlı arkeolog üzerine blog yazarlığı yapan kişi tarafından Mars`ta iskelet olduğunu iddaa etmiştir.Konu üzerine ilgileri üzerine toplayan, Mars`ta iskelet olabilir mi? sorularına, Nasa (Amerikan Ulusal Uzay Ajansı) `nın Curiosity`nin çekim yaptığı 750 fotoğraf, arkeologlar tarafından da inceleme altına alındı. Özel çekilmiş, 750 fotoğrafın büyüteç altında, gerçekten bir iskeletin varlığı görülebiliyor şeklinde birçok açıklama yapılmıştır. Bilim dünyasının son gelişmelerinden biri olarak görülen konu ile ilgili gelişmeleri, bilim adamları`dan henüz bir açıklama gelmemiş ve  hala şok etkisinden kurtulamadıkları yönünde görüşleri de paylaşılıyor.    

Image      Image

TopNews site içeriğinde de Nasa`nın Mars yüzeyinde çekilen fotoğraflarında bir kertenkele türüne ait iskelet olduğu konusunda bilgiler verilmektedir. Arkeologlardan gelen açıklamalar kayda değer nitelik taşıyor. "Fotoğrafları büyüttüğünde kolaylıkla, çıplak gözleriniz ile de görebilirsiniz" şeklindedir. Bu idealar sonucu, Marslı bir kertenkele iskeleti ile karşı karşıya kaldığımızı gösteriyor. Diğer bir soru akıllara takılıyor.  İskeletin varlığı ile canlı bir kertenkelenin yaşayıp yaşamadığıdır.            

                                      

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları