Her zaman ilişkiler rayında gitmeyebilir, bununla birlikte her ilişki içinde olan birey ilişkide sorunlar olduğunu fark edemeyebilir. Ancak eğer ilişkinizde sayacağımız durumlardan bir kaçı mevcut ise ilişkiyi gözden geçirmekte fayda var demektir. Bizden söylemesi…

1.      Sürekli ilgi dileniyor iseniz.

Karşı tarafın ilgisiz olması bir ilişki içinde kesinlikle işlerin yanlış gittiğine işarettir. Hele ki ilgili olması adına karşı taraftan ilgi dileniyor iseniz aman dikkat ilişkide tehlike çanları çalıyor demektir.

Image

2.      Birlikte geçirebileceğiniz vakit varken günü yalnız kapatıyor iseniz

Bu durum bir ilişkinin gidişatı için son derecetehlikelidir. İlişkiyi rayına oturtmak adına bu konuda karşı taraf ile ciddibir konuşma yapmakta fayda var. Eğer ki kişinin haklı ve geçerli bir açıklamasıyok ise dost acı söyler, ilişkide muhakkak ki sizin farkında olmadığınızsorunlar mevcut demektir.

3.      Sürekli yol gözlüyor iseniz

Image

Sürekli olarak sizi bekletiyor ise, 5 dakikaya gelirim sözünün ardından saatler geçmesine rağmen sizi umursamadan bekletiyor ise bu ilişkide bir takım sorunlar mevcut demektir.

4.      İlişki birliktelikten ziyade kısıtlamalar üzerine kurulu ise

Sizin özel yaşam alanınıza aşırı derece de müdahale oluyor ise bu ilişki de bir takım sorunlar var demektir. Şöyle ki giyim tarzınıza baştan aşağı karışıyor ise bununla birlikte sizi dört duvar arasına hapsetmek koşulu ile kısıtlamalar da bulunuyor ise ilişki sağlıksız bir yöne ilerliyor demektir. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları