2017 yılının henüz başlarındayız. Şimdiye kadar birçok sinema meraklısının merakla beklediği filmlerin henüz bir kısmını beyaz perdede gördük. Bu yazımızda henüz vizyona girmemiş olan filmlere daha detaylı bakacağız. İşte beyaz perdeye girmeye hazırlanan bazı filmler, konuları ve eşsiz oyuncu kadroları…

1)     DELİ AŞK

Başrollerini Emrah Kaman, Pelin Akil veŞafak Pekdemir’ in paylaştığı komedi filmi, 10 Martta bekleyenleri ilebuluşuyor. Yönetmen koltuğuna Murat Dündar ve Murat Emre Kaman’ın oturduğufilmde Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kızı kazanmaya çalışırken başınagelenler anlatılıyor.

 Image

2)     HIZLI VE ÖFKELİ 8

Efsane film hızlı ve öfkeli serisinin 8.Filmi 13 Nisanda sevenleri ile buluşacak. Ekibin artık sakin bir yaşantıyakarar vermesiyle gelişen olaylara tanık olacağımız hızlı ve öfkeli sanıyoruz kien çok beklenilen filmler arasında. Aksiyon ve gerilimin tavan yapacağı filmserisi şimdiye dek yoğun ilgi görmüştü.

 Image

3)     ŞİRİNLER 3: KAYIP KÖY

Serinini ilk 2 filmiyle büyük küçükdinlemeden geniş bir kitleye hitap eden film 2017 yılında 3. Filmiyle beyazperdede olacak. 7 Nisanda vizyona girecek film için yaşlısı genci heyecanlabeklemekte.

 Image

4)     SARIKAMIŞ ÇOCUKLARI

 Cepheye ulaşmaya karar vermiş ve bu karar ileyola çıkmış 2 çocuğun yaşadıklarını anlatan film izleyenleri duygulandıracak.31 Martta beyaz perdeye taşınacak olan film, şimdiden merakla beklenenlerarasında.

 Image

5)     GÜZEL VE ÇİRKİN

Güzel ve çirkin masaldan uyarlama bir film.Tüccarın kızının bir şekilde çirkin bir yaratığa dönüşmüş prensle olankarşılaşması ve yaşanan olayları konu alan film Disney imzası taşıyor. Filminyayın tarihi ise 17 Mart.

Image

  

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları