Kadınların karşısında yapıldığında sizi kadınlardan uzaklaştıracak kadınların nefret ettiği yedi erkek davranışı.

 Bir yere giderken acele etmek.

Bir yere giderken acele etmek.

Kadınlar her zaman dışarı çıkarken uzun saatler hazırlanır. Anca erkekler bu konuda hep sabırsız ve tahammülsüzdür. Sürekli rahatsız ederek hem hazırlanmanıza izin vermezler hem de söylenmeye devam ederler. Kadınlar erkeklerin dışarı çıkarken acele ettirmesinden hiç hoşlanmazlar.

2. Küfürlü konuşmak.

Küfürlü konuşmak.

Erkeklerin birçoğu küfür konusunda hassas değildir. Küfürlü konuşmaktan çekinmezler. Bazen trafikte, bazen maç izlerken yanınızda ettiği küfürler kadınları çileden çıkarabilir.

3. Geç gelen mesaj.

Geç gelen mesaj.

Kadınlar erkeklere göre daha çok duygu düşünceleriyle hareket ederler ve bu yüzden karşısındakileri daha çok umursarlar. Kadınlar erkeklere göre daha detaycıdır. Erkeklerde sever elbette ama onlar bu tür detayları pek önemsemezler. Bu detaylardan biride geç gelen mesajlardır. Kadınlar daha çok önemser her şeyi. Her dakika konuşmak, her dakika beraber olmak isterler bazen. Gelen cevaba dakikasında hatta bazen de saniyesinde cevap verirler. Fakat erkekler bu konuda kadınlar kadar öz verili değillerdir. Onlar için pek önemli olmasa da bu durum kadınlar için önemlidir. Ve bu çok büyük bir kavga konusu olabilir.

4. Yemek yerken dikkat etmemek.

Yemek yerken dikkat etmemek.

Bazı erkekler kadınlara göre daha kaba bir şekilde yemek yerler. Birlikte bir yerde yemek yemeye gittiklerinde erkek arkadaşlarının hızlı ve dikkat etmeden yemek yemesi kadınları sinirlendirebilir. Aynı zamanda bu hiç hoş bir görüntü değildir.

5. Başkalarının yanında sesini yükseltmesi.

Başkalarının yanında sesini yükseltmesi.

Erkekler çok sinirlendikleri zamanlarda gözleri kimseyi görmez. Size veya herhangi bir şeye sinirlendiğinde etrafındaki insanlardan çekinmeden sesini yükseltmesi kadınların en nefret ettiği erkek davranışlarından biridir.

6. Futboldan konuşmak.

Futboldan konuşmak.

Kadınlar genel olarak futbolla ilgilenmezler. Bazı istisnalar olmakla birlikte genel algı budur. Ancak erkeklerin de futbol ile ilgilenmeyenleri istisnadır. Genel olarak birçoğu futbol delisidir. Sürekli maç izleyip bir de aynı maç hakkında saatlerce yorum yapabilirler. Bu durum ise kadınların asla hoşuna gitmez.

7. Fazla ego.

Fazla ego.

Kendini beğenen erkekler yani egoları yüksek olan insanlar davranışlarının iticiliği ile kendinden uzaklaştıracaklardır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları