İster inanın ister inanmayın yüzünüzde ya da vücudunuzun belli bölgelerinde bulunan benlerin gelecek hayatınızın nasıl olacağı ve kişiliğiniz hakkında ipuçları verdiği söylenmektedir.

Burun Köprüsü Üzerinde Bulunan Ben Lekesi

Bu yerde yer almakta olan ben lekesi kariyer hayatınızhakkında umut vaat eden bir gelişmeler olacağını söylemekte. Yüksek orandaücreti olan bir iş hayal ediyorsanız ilerleyen dönemlerde bu işe kavuşabilmeolasılığı fazla olmakta.

Kaş Altındaki Ben Lekesi

Kaş altın yer alan bir ben lekesi varsa o zaman sizgüvenilir bir kişiliğe sahipsiniz demektir. Diğer yandan aynı zamanda yolgösteren bir yapıya sahip olduğunuzu işaret etmektedir.

Dudak Üzerinde Ben Lekesi

Bu tip ben lekesine sahip olanlar arkadaşları arasında çokpopüler bir yapıya sahip kişiler olmaktadır. Sevimli ve çekici bir kişiliğe desahiptirler. Diğer taraftan hem yiyecek hem de kıyafetlerin kalitesi ileilgilidirler.

Avuç İçerisinde Ben Lekesi

Bu tarz kişiler maalesef hayatları boyunca her alanda maddiyönden sıkıntı çekmektedirler.

Ayakta Bulunan Ben Lekesi

Ayakta çıkan ben lekesine sahip olan kişiler seyahati çokseven, insanlar ile iletişim kurmaktan son derece zevk alan kişilerdir. Bu tarzinsanlar etrafında bulunan insanları kolaylıkla yönetme becerisine sahiptirler.

Yanak Kısmında Ben Lekesi

Bu kısımda ben lekesi olan insanlar liderlik vasfına vegüçlü bir yapıya sahiptir. Bu tip insanlar yaşamlarının her alanında başarılıolan insanlardır.

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları