Son derece karizmatik ve tarz bir erkek bile yalnız başına kaldığı zaman yok artık dedirtecek birçok tutumda bulunabilir. Bu yazımızda sizlere bu erkeklerin tek başına neler yaptıklarından bahsedeceğiz.

1.      Spor salonunda giydikleri terli kıyafetleri tekrar tekrar ve hatta tekrar giyerler. Kızlar gibi sürekli olarak makine çalıştırma huyları yoktur. Bir giydiğini yıkamadan tekrar giymeyen kızlara karşın terli kıyafetleri tekrar tekrar giyebilirler.

Image

2.      Yalnızken günlerce duş almamak

Genel olarak üşengeç olan tiplerde sıkça karşılaşılan birdurumdur. Tabiri yerinde ise kokana kadar duşa girmeyi ret edebilirler.

3.      Çorap koklamak

Akşam eve girdiklerinde çorabın tekini bir yana diğer tekini diğer yana atma huylarını geçin, çorabı çıkardıkları zaman kokup kokmadığını kontrol ederler.

Image

4.      Temiz iç çamaşır kalmadığında boxer’ı ters çevirip tekrar giyme gibi garip huyları vardır. Son derece ürkütücü gelse de birçok erkek bunu yaptığını açık yüreklilikle dile getirmekte.

5.      Tırnaklarını kestikten sonra etrafa tırnak saçarlar. Nereye gittikleri pekte önemli değildir.

6.      Aylar geçse de değiştirmediği yatak örtülerine,çarşafına ve yastığına güzel kokması için parfüm sıkmak.

7.      Burnunu karıştırıp ardından çıkanları kontrol ederek nasıl göründüklerini inceleyip gelişi güzel etrafa atmak

8.      Sürekli olarak orasını burasını kaşıyıp ardından ellerini hiçbir şekilde yıkama gereksinimi duymadan yemeğe oturup afiyetle yemeğini yemek. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları